Városlista
2019. március 21, csütörtök - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2018. Április 26. 09:49, csütörtök | Helyi
Forrás: svse.hu

30 fordulót követően, második győzelmét aratta az SVSE

30 fordulót követően, második győzelmét aratta az SVSE

A sereghajtó Sopron 2-1-re nyert a Szolnok vendégeként a labdarúgó NB II szerdai játéknapján.

Már a 9. percben előnybe került az SVSE Horváth Péter büntetője révén. A 22. percben még egyenlíteni tudott a Szolnok csapata, de a 2. félidőben ismét megszerezték a vezetést a soproniak, Horváth Péter duplázott. Az SVSE továbbra is az utolsó helyet foglalja el a tabellán.

MESTERMÉRLEG

Balogh Pál: – A Sopron bebizonyította, hogy többre hivatott, mint amit a helyezése mutat. Koncentráltabban kellene támadnunk, védekezésben pedig nem szabad ennyire könnyelmű hibákat vétenünk. Muszáj magunkba néznünk, mert magunkat nyomjuk egyre lejjebb.

Bekő Balázs: – Mindkét csapat a győzelemre törekedett, annyi különbséggel, hogy a Szolnok sok lehetőségből csak egyet használt ki, míg mi kevesebb helyzetből eggyel több gólt szereztünk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 08. 11:26, péntek | Helyi

Isten éltesse a nőket! - Ma van Nőnap, aminek íme a története!

A nemzetközi nőnap a nők iránti tiszteletet és becsületet fejezi ki. Világszerte 1917 óta minden év március 8-án ünnepeljük.

2019. Március 21. 17:06, csütörtök | Belföld

Az autót terhelő jogoknak is utána kell nézni a használtautó-vásárlásnál

Az autót terhelő jogoknak is utána kell nézni a használtautó-vásárlásnál, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) által vezetett hitelbiztosítéki nyilvántartásban csaknem félmillió bejegyzés szerepel

2019. Március 21. 16:10, csütörtök | Belföld

Egyesül az Extreme Digital és az eMAG

Egyesül a magyar Extreme Digital Zrt. és a dél-afrikai Naspers csoporthoz tartozó eMAG magyar leányvállalata, amivel a közép-európai régió egyik meghatározó e-kiskereskedelmi vállalata jön létre budapesti központtal

2019. Március 21. 15:00, csütörtök | Külföld

Egy óriási holdhal tetemét sodorta partra a víz egy dél-ausztráliai strandon

Egy 1,8 méter hosszú holdhal (Mola mola) tetemét vetette partra a víz a hétvégén egy dél-ausztráliai strandon, ahol egy csapat halász bukkant rá a különös teremtményre.