Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Május 27. 08:51, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

8 és fél kilónyi kábítószerrel sétálgatott az utcán

8 és fél kilónyi kábítószerrel sétálgatott az utcán

Hozzávetőleg 8,5 kilogramm marihuánát találtak annál a szerb férfinél, aki ellen most vádemelés javasol a kiskunhalasi rendőrség.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 27 éves szerb állampolgár ellen.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a Tompai Határátkelőhely közelében - jövedéki ellenőrzés során - november 9-én 15 óra körül a sétáló gyanúsítottnál két szövettáskában összesen 18 csomag - több mint 8,5 kilogramm - kábítószernek minősülő nővényi anyagmaradványt találtak.

A nyomozók a napokban befejezték az eljárást, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek küldik meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.