Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. December 10. 16:00, csütörtök | Helyi

ADOMÁNYOZZ SOPRON!

ADOMÁNYOZZ SOPRON!

Tavaly 150 doboznyi felajánlás gyűlt össze, idén még többen összefognak egy közös “fungázásra” 13-án.

Baráti összefogásból indult az első Adományozz Sopron elnevezésű jótékonysági gyűjtés. A Fuss Sopron és a Bringázz Sopron csoportok, valamint Tarr Alexandra és Gazsovics Krisztián együttműködésével 150 (!) cipősdoboznyi ajándékot gyűjtöttek össze az Age of Hope Alapítványnak. Mindezt megspékelték egy jó hangulatú közös mozgással: a Lövér körúton futók és bringások hajtottak körbe, a végén pedig süti és tea várta a jótékonykodókat. Képes beszámoló ide kattintva.

A tavalyi nem várt siker után idén jelentősen nagyobb összefogás alakult ki. A két csoport mellé magánemberek is csatlakoztak a szervezéshez és a gyűjtéshez. Már tavaly is jótékonykodtak az Uniqa Sopron kosaraslányai, ők idén sem maradnak ki a jóból. Melléjük csatlakozik az SKC férfi csapata is, a Soproni Ételdoboz, a Full Sopron Kft, a WABI, a Média Klub Sopron ifjúsága, a Felhőtáncoló Kreatív Műhely, idén is segít Karakai Fanni Fitness Stúdiója, a Rotaract Klub, az Aroma Stúdió, a Grubitsdekor, sőt, a Minden ami Sopron szerkesztősége is. Idén a Soproforno hölgyei is beszállnak a jótékonykodásba és a sütésbe is.

A “fungázás” és az adományok összegyűjtése december 13-án 13:30-tól kezdődik az uszoda parkolójában. Bárki idehozhatja a felajánlásokat, majd 14 órakor együtt “körbefungázzuk” a Lövéreket. Aki nem tud ebben az időpontban részt venni, de szívesen adakozna, bátran leadhatja dobozait a következő helyeken: Karakai Fanni Fitness Stúdiója (Csengery utca körforgalom), Felhőtáncoló Kreatív Műhely (Várkerület 19. hátul az udvarban), NO AGE (Alphapark), Aroma Stúdió Szépségszalon (Mátyás király utca 17.), Full Energy Benzinkút (Bánfalvi út 4.D), Wabi Beauty Center (Bécsi út), valamint szombaton az UNIQA Sopron és az SKC kosármérkőzések idején a Novomatic Arénában.

Címkék: adományozz, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.