Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. Június 19. 10:24, hétfő | Helyi
Forrás: katasztrofavedelem.hu

Árokba csúszott egy kamion Sopron és Harka között

Árokba csúszott egy kamion Sopron és Harka között

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csúszott egy negyventonnás kamion hétfő délelőtt Sopron határában, a Harkába vezető Harkai úton.

A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.

2024. Április 10. 10:38, szerda | Helyi

Kezdődjön a nyár a Hűség Városában a Soproni Borünneppel

Igazi nyárnyitó programsorozattal várja a vendégeket a Soproni Borünnep. Borkülönlegességek, kézműves vásár és zenei programok közül válogathatnak a nyár első hétvégéjén az ide látogatók.

2024. Április 07. 14:12, vasárnap | Helyi

Fókuszban a gyermekek és a környezetvédelem

Rengeteg család vett részt a Pedagógusok a gyermekekért programsorozat vasárnapi rendezvényén, amelyben a természetvédelem került a középpontba.