Városlista
2019. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2019. Február 25. 13:14, hétfő | PR

Az Elephone betörése a piacra

Az Elephone betörése a piacra

Bár ez a gyártó nem tekint vissza több évtizedes múltra, ettől függetlenül máris feltört az élbolyba és benne van a TOP 5-ben.

Ma már azok a gyártók is elismerik a létjogosultságát, akik csak jóindulatúan mosolyogtak az első próbálkozásokon. Bár európai szinten még viszonylag ismeretlenek, de ettől függetlenül, ami késik az eljön.

Egy Elephone készülékre egyedi tokot csináltatni, nem tartozik a legegyszerűbb dolgok közé. Lévén, itthon még nem igazán ismert, ezért viszonylag kevés tokot találunk rá, főleg a tervezhető szekcióban.

Éppen ezért, ha Elephone típusú készülékre keresünk tokot, akkor mindenképp először vegyük fel a kapcsolatot a Pitbullcase ügyfélszolgálatával. Hogy miért? Mert megpróbálják, akár a föld alól is előkeríteni azt a tokot, amire szükségünk van a boldogsághoz. Sőt, ha sikerül olyat lelniük, amire egyedi, fényképes hátlapot is tervezhetünk, akkor már indulhat is a móka.

Optimális esetben

Tegyük fel, hogy sikerült megszerezni a hőn áhított tokot a számunkra. Ebben az esetben csak annyi a dolgunk, hogy belépünk az oldalra és nekilátunk a tervezésnek.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy kiválasztjuk a telefon típusát és az ahhoz tartozó tokot, amit tervezni szeretnénk. Mikor eldöntöttük, hogy melyik típus a nekünk való, akkor már csak fel kell töltenünk az általunk kiválasztott képet, vagy pedig ki kell választanunk az egyedi tokra rakható képet a galériából, hogy melyik az, amit elképzeltünk. Ha megfelelően jó minőségű képet töltünk fel, akkor a tok minősége is tökéletes lesz, pontosan olyan, mint amilyennek a képernyőn látjuk.

Ez azt jelenti, hogy felbontás tekintetében lehetőleg HD (1280x720), HD Ready (1366x768) vagy FULL HD (1920x1080) képet használjunk. Ha ezt megtettük, akkor formázhatjuk különböző effektekkel, de akár kollázsokat is létrehozhatunk, sőt szöveget is beszúrhatunk, ha kedvünk úgy kívánja.
Ötlet híján érdemes bekukkantani az oldal galériájába, hogy lássuk mik a menő képek mostanság, vagy érdemes körülnézni, hogy mások miket rendeltek. Ezeket az elkészült munkáknál találjuk meg.

Mazsolázhatunk például:

• leggyakrabban családi képeket, vagy kisgyerekekről készülteket
• filmekkel kapcsolatos logókat, képkockákat,
• autókkal, sportokkal kapcsolatos logókat, emblémákat
• együttesekkel kapcsolatos tokokat
• különböző házikedvencekkel kapcsolatos lehetőségek közül is választhatunk.

Ha elkészültünk a tervezéssel, már nincs is más dolgunk, mint megrendelnünk, kiválasztani a fizetés és a szállítás módját és rövid időn belül már kézhez is kaphatjuk a megálmodott telefontokot a Pitbullcase jóvoltából.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.

2019. Május 09. 14:37, csütörtök | PR

Felújították a szlovák oktatási központot

Szlovák tanítási nyelvű óvodát, iskolát, gimnáziumot és kollégiumot újított fel a Jánosik és Társai Kft. Budapesten.

2019. Április 25. 12:07, csütörtök | PR

Újra komplex üzemeltetést nyertek

Határozatlan időre ismét a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a miskolci UNI Hotel komplex üzemeltetését – tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton