Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Február 12. 09:01, hétfő | Helyi

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Jobbik soproni képviselőjelöltje közleményben üzent a FIDESZ-nek.

A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:



22.300 migránst engedett be a Fidesz!

A volt Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor és a Fidesz eddig 22.300 migránst engedett be, 20.000 letelepedési kötvényest, és 2300 “illedelmesen kopogtatóst”. Megyénkben van az a település (Vámosszabadi), ahol a legtöbb ilyen migráns él, itt korábban nyílt befogadóállomás is működött. Erről a tényről igyekszik a kormánypárt hazug és aljas propagandája elterelni a figyelmet, az egyetlen kormányváltó erő és miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor ellen indított lejárató hadjáratával, fejtette ki Dr. Brenner Koloman, a Jobbik soproni képviselőjelöltje.

“Minden muszlimozó és szürkefarkasozó fideszes politikusnak üzenem: Hazudnak reggel, délben és este! Friss és jogerős ítélet van arról, hogy a Vona Gábort rágalmazó fideszes lakájmédia összesen közel hárommillió forint sérelemdíjat és perköltséget kell fizessen a Jobbik elnökének, illetve nyilvános levélben kell bocsánatot kérniük tőle.“, mondta Dr. Brenner. A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót, már Hegykőn is indiai vendégmunkások fejik a teheneket.

Ezen kívül az is friss hír, hogy az ügyészség megállapította, hogy a (párt)Állami
Számvevőszék teljesen ok nélkül rótta ki a bírságot a Jobbikra. Ugye már lemondott az ÁSZ elnöke?, tette fel a kérdést Brenner Koloman. “A Jobbik nem hátrál meg, és részletes szakmai progamját ismertetve győzi meg a választópolgárokat arról, hogy a Jobbik jön, a kerítés marad, és felállítjuk a határőrséget is”, zárta mondanivalóját Brenner.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.