Városlista
2018. február 20, kedd - Álmos

Hírek

2018. Február 12. 09:01, hétfő | Helyi

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Jobbik soproni képviselőjelöltje közleményben üzent a FIDESZ-nek.

A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:22.300 migránst engedett be a Fidesz!

A volt Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor és a Fidesz eddig 22.300 migránst engedett be, 20.000 letelepedési kötvényest, és 2300 “illedelmesen kopogtatóst”. Megyénkben van az a település (Vámosszabadi), ahol a legtöbb ilyen migráns él, itt korábban nyílt befogadóállomás is működött. Erről a tényről igyekszik a kormánypárt hazug és aljas propagandája elterelni a figyelmet, az egyetlen kormányváltó erő és miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor ellen indított lejárató hadjáratával, fejtette ki Dr. Brenner Koloman, a Jobbik soproni képviselőjelöltje.

“Minden muszlimozó és szürkefarkasozó fideszes politikusnak üzenem: Hazudnak reggel, délben és este! Friss és jogerős ítélet van arról, hogy a Vona Gábort rágalmazó fideszes lakájmédia összesen közel hárommillió forint sérelemdíjat és perköltséget kell fizessen a Jobbik elnökének, illetve nyilvános levélben kell bocsánatot kérniük tőle.“, mondta Dr. Brenner. A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót, már Hegykőn is indiai vendégmunkások fejik a teheneket.

Ezen kívül az is friss hír, hogy az ügyészség megállapította, hogy a (párt)Állami
Számvevőszék teljesen ok nélkül rótta ki a bírságot a Jobbikra. Ugye már lemondott az ÁSZ elnöke?, tette fel a kérdést Brenner Koloman. “A Jobbik nem hátrál meg, és részletes szakmai progamját ismertetve győzi meg a választópolgárokat arról, hogy a Jobbik jön, a kerítés marad, és felállítjuk a határőrséget is”, zárta mondanivalóját Brenner.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 19. 14:22, hétfő | Helyi

A tél legerősebb lehűlésére figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

A tél legerősebb lehűlése közelít - hívta fel a figyelmet hétfőn a meteorológiai szolgálat, amely keddtől ismét havazásra figyelmeztet.

2018. Február 19. 11:20, hétfő | Helyi

Nagy siker volt a DIÓ - de jó! családi nap

500 látogató fordult meg a Liszt Ferenc Kulturális Központban ezen a napon: kisebbek és nagyobbacskák, gyerekek, szülők és nagyszülők egyaránt.

2018. Február 16. 10:48, péntek | Helyi

Több mint kétmilliárd forintból fejlesztik tovább a Győr és Sopron környéki hulladékgazdálkodási rendszereket

Több mint kétmilliárd forintból fejlesztik a Győr és Sopron környéki hulladékgazdálkodási rendszereket - közölték a hulladékgazdálkodási önkormányzati társulások az MTI-vel.

2018. Február 15. 14:19, csütörtök | Helyi

A Sopron Basket Európa 9. legjobb csapata!

Európa legjobb kosárlabda csapatait rangsorolta az Eurobasket szakoldal.