Városlista
2018. október 17, szerda - Hedvig

Hírek

2018. Február 12. 09:01, hétfő | Helyi

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Jobbik soproni képviselőjelöltje közleményben üzent a FIDESZ-nek.

A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:22.300 migránst engedett be a Fidesz!

A volt Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor és a Fidesz eddig 22.300 migránst engedett be, 20.000 letelepedési kötvényest, és 2300 “illedelmesen kopogtatóst”. Megyénkben van az a település (Vámosszabadi), ahol a legtöbb ilyen migráns él, itt korábban nyílt befogadóállomás is működött. Erről a tényről igyekszik a kormánypárt hazug és aljas propagandája elterelni a figyelmet, az egyetlen kormányváltó erő és miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor ellen indított lejárató hadjáratával, fejtette ki Dr. Brenner Koloman, a Jobbik soproni képviselőjelöltje.

“Minden muszlimozó és szürkefarkasozó fideszes politikusnak üzenem: Hazudnak reggel, délben és este! Friss és jogerős ítélet van arról, hogy a Vona Gábort rágalmazó fideszes lakájmédia összesen közel hárommillió forint sérelemdíjat és perköltséget kell fizessen a Jobbik elnökének, illetve nyilvános levélben kell bocsánatot kérniük tőle.“, mondta Dr. Brenner. A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót, már Hegykőn is indiai vendégmunkások fejik a teheneket.

Ezen kívül az is friss hír, hogy az ügyészség megállapította, hogy a (párt)Állami
Számvevőszék teljesen ok nélkül rótta ki a bírságot a Jobbikra. Ugye már lemondott az ÁSZ elnöke?, tette fel a kérdést Brenner Koloman. “A Jobbik nem hátrál meg, és részletes szakmai progamját ismertetve győzi meg a választópolgárokat arról, hogy a Jobbik jön, a kerítés marad, és felállítjuk a határőrséget is”, zárta mondanivalóját Brenner.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 11. 12:09, kedd | Helyi

Folytatódik ősztől az M85!

Ősztől a nagytömegű földmunkákkal folytatódik a kivitelezés az M85-ön

2018. Augusztus 30. 14:31, csütörtök | Helyi

Helyi kézműves sörfőző is segít a Soproninak

A Krois Brewery facebook oldalán jelent meg a bejegyzés ma délután, mely szerint a Soproni receptfejlesztési partnerséget kötött a főzdével.

2018. Október 17. 07:40, szerda | Sport

Bajnoki cím ezüstök és futamgyőzelmek

A Gender Racing egy bajnoki címet két bajnoki ezüstérmet és több futamgyőzelmet begyűjtve zárta az MNASZ HE-DO Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság 2018-as versenyszezonját,

2018. Október 17. 07:33, szerda | Külföld

Hiába van szétesőben az Iszlám Állam, változatlan a globális fenyegetés

- figyelmeztetett egy washingtoni konferencián Joseph Dunford, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának vezetője kedden.