Városlista
2019. január 19, szombat - Sára

Hírek

2018. Február 12. 09:01, hétfő | Helyi

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Jobbik soproni képviselőjelöltje közleményben üzent a FIDESZ-nek.

A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:22.300 migránst engedett be a Fidesz!

A volt Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor és a Fidesz eddig 22.300 migránst engedett be, 20.000 letelepedési kötvényest, és 2300 “illedelmesen kopogtatóst”. Megyénkben van az a település (Vámosszabadi), ahol a legtöbb ilyen migráns él, itt korábban nyílt befogadóállomás is működött. Erről a tényről igyekszik a kormánypárt hazug és aljas propagandája elterelni a figyelmet, az egyetlen kormányváltó erő és miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor ellen indított lejárató hadjáratával, fejtette ki Dr. Brenner Koloman, a Jobbik soproni képviselőjelöltje.

“Minden muszlimozó és szürkefarkasozó fideszes politikusnak üzenem: Hazudnak reggel, délben és este! Friss és jogerős ítélet van arról, hogy a Vona Gábort rágalmazó fideszes lakájmédia összesen közel hárommillió forint sérelemdíjat és perköltséget kell fizessen a Jobbik elnökének, illetve nyilvános levélben kell bocsánatot kérniük tőle.“, mondta Dr. Brenner. A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót, már Hegykőn is indiai vendégmunkások fejik a teheneket.

Ezen kívül az is friss hír, hogy az ügyészség megállapította, hogy a (párt)Állami
Számvevőszék teljesen ok nélkül rótta ki a bírságot a Jobbikra. Ugye már lemondott az ÁSZ elnöke?, tette fel a kérdést Brenner Koloman. “A Jobbik nem hátrál meg, és részletes szakmai progamját ismertetve győzi meg a választópolgárokat arról, hogy a Jobbik jön, a kerítés marad, és felállítjuk a határőrséget is”, zárta mondanivalóját Brenner.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 01. 12:20, csütörtök | Helyi

Nagytöltések építésével és ideiglenes vasúti pálya kialakításával folytatódik az M85 építése

Javában folyik Sopron közelében az M85-ös gyorsforgalmi út kivitelezése a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. beruházásában.

2018. Október 29. 10:37, hétfő | Helyi

Sopron, hétfő reggel! Magyarország válasza az osztrákok által lezárt határokra

A mai napon aki a soproni határ felé tartott, több harckocsival is találkozhatott.....

2019. Január 19. 11:42, szombat | Belföld

A többség nem érzi biztonságban személyes adatát a közösségi oldalakon

A felhasználók túlnyomó többsége nem érzi biztonságban személyes adatát a közösségi oldalakon a Groupama Biztosító Zrt. megbízásából készült országos reprezentatív kutatás szerint.

2019. Január 19. 11:40, szombat | Belföld

Két kisbusz ütközött össze a 21-es főúton

Két kisbusz ütközött össze Nógrád megyében a 21-es főúton a sámsonházai elágazó közelében pénteken este, a balesetben négyen könnyebben megsérültek, a szakaszon útlezárás van érvényben