Városlista
2018. május 27, vasárnap - Hella

Hírek

2018. Február 12. 09:01, hétfő | Helyi

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Brenner Koloman: A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót

Jobbik soproni képviselőjelöltje közleményben üzent a FIDESZ-nek.

A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:22.300 migránst engedett be a Fidesz!

A volt Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor és a Fidesz eddig 22.300 migránst engedett be, 20.000 letelepedési kötvényest, és 2300 “illedelmesen kopogtatóst”. Megyénkben van az a település (Vámosszabadi), ahol a legtöbb ilyen migráns él, itt korábban nyílt befogadóállomás is működött. Erről a tényről igyekszik a kormánypárt hazug és aljas propagandája elterelni a figyelmet, az egyetlen kormányváltó erő és miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor ellen indított lejárató hadjáratával, fejtette ki Dr. Brenner Koloman, a Jobbik soproni képviselőjelöltje.

“Minden muszlimozó és szürkefarkasozó fideszes politikusnak üzenem: Hazudnak reggel, délben és este! Friss és jogerős ítélet van arról, hogy a Vona Gábort rágalmazó fideszes lakájmédia összesen közel hárommillió forint sérelemdíjat és perköltséget kell fizessen a Jobbik elnökének, illetve nyilvános levélben kell bocsánatot kérniük tőle.“, mondta Dr. Brenner. A soproni Fidesz sem a külső, sem a belső migránsoktól nem védi meg a régiót, már Hegykőn is indiai vendégmunkások fejik a teheneket.

Ezen kívül az is friss hír, hogy az ügyészség megállapította, hogy a (párt)Állami
Számvevőszék teljesen ok nélkül rótta ki a bírságot a Jobbikra. Ugye már lemondott az ÁSZ elnöke?, tette fel a kérdést Brenner Koloman. “A Jobbik nem hátrál meg, és részletes szakmai progamját ismertetve győzi meg a választópolgárokat arról, hogy a Jobbik jön, a kerítés marad, és felállítjuk a határőrséget is”, zárta mondanivalóját Brenner.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 04. 11:01, péntek | Helyi

Női kosárlabda NB I - Megvédte címét a Sopron

A címvédő Sopron győzött az alapszakaszgyőztes Szekszárd vendégeként csütörtökön a női kosárlabda NB I döntőjében, ezzel 3-0-ás összesítéssel megnyerte a párharcot, és fennállásának 12. aranyérmét szerezte meg.

2018. Május 03. 10:20, csütörtök | Helyi

Tornádót fotóztak Bécs közelében?

Szerdán súlyos zivatarok törtek át Sopron városa felett is. Bécs közelében feltételezhetően egy tornádó is feltűnt.

2018. Április 27. 09:21, péntek | Helyi

Oda a szekszárdi pályaelőny, vezet a Sopron a döntőben

A címvédő Sopron magabiztosan nyert az alapszakaszgyőztes Szekszárd vendégeként csütörtökön a női kosárlabda NB I döntőjében, az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc első mérkőzésén.

2018. Április 26. 09:49, csütörtök | Helyi

30 fordulót követően, második győzelmét aratta az SVSE

A sereghajtó Sopron 2-1-re nyert a Szolnok vendégeként a labdarúgó NB II szerdai játéknapján.