Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. November 16. 15:08, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

A rendőrőrsön csak egy Attila nevű rendőr szolgál, Süveg Attila rendőr törzsőrmester, körzeti megbízott, aki úgy gondolta, a levél talán neki szól. A borítékot kibontva egy gyermekrajzot talált, ami egy rendőrt ábrázolt. Mivel hasonlóságot vélt felfedezni maga és a rajz között, immár bizonyossá vált, hogy csak ő lehet a címzett. Az egyik közösségi portál segítségével felkutatta a rajz készítőjét, Trapp Bence 3. osztályos soltvadkerti kisfiút. Bencéről kiderült, hogy nagy rajongója a rendőröknek. Olyannyira, hogy szülei „mini egyenruhát” is készíttettek neki, amelyet gyakran visel szabadidejében.

A körzeti megbízott és Bence egy nyári rendezvényen találkoztak, a rajz ennek hatására készült. A minap reggel pedig Attila lepte meg „leendő kollégánkat”: a kisfiú rendőrautóval utazhatott az iskolába, illetve egy ajándékcsomagot is kapott a rajz ihletőjétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.