Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Április 30. 09:58, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Egyre röhejesebb: Puzsér és Hajdú egymást perli

Egyre röhejesebb: Puzsér és Hajdú egymást perli

'-A felesége meztelen seggét árulja'

Puzsér Róbert büntetőfeljelentést tett Hajdú Péter ellen, míg a televíziós Puzsérral szemben több pert is kilátásba helyezett. Hajdú szerint Puzsér nemcsak őt, de a családját is bántotta egyik írásában, a kritikus viszont azt állítja, hogy Hajdú Péter megfenyegette őt.

Hajdú Péternél betelt a pohár, és úgy döntött, pert indít Puzsér Róbert ellen. A kritikus néhány nappal ezelőtti írása vágta ki Hajdúnál a biztosítékot, amelyben már nemcsak a műsorvezetőről, de családjának életéről is véleményt alkotott közösségi oldalán.

"...Hajdú Péter úgy televíziós producer, hogy a műsorai nem csak szarok, de még csak nem is sikeresek, úgy műsorvezető, hogy nem tud beszélni, amihez viszont kiválóan ért, az a felesége meztelen seggének a címlapokon való kiárusítása. (...) Az igazi áldozatok azonban a gyerekek. Mohó és gátlástalan szüleik elveszik tőlük a gyerekkorukat, a család intimitását, vásári mutatványos majmokként hordozzák körbe őket a médiában, hogy apu meg anyu karrierje és bankszámlája még nagyobb fordulatszámon pörögjön. Kevés gyerek születik ilyen szerencsés és szerencsétlen körülmények közé, mint ők ketten..." - olvasható egy részlet Puzsér Róbert szerdai Facebook-bejegyzéséből.


Hajdú Péter saját közösségi oldalán így fejtette ki véleményét péntek délelőtt:

"Létezik ebben az országban egy alak, akit nem ismerek, munkásságáról annyit tudok, hogy a Budapest TV-n volt egy telefonos műsorban műsorvezető, ahol primitív, minősíthetetlen stílusban beszélt a betelefonálókkal, majd pár hétig szerepelt az egyik tehetségkutató műsorban. Ez a felkapaszkodni vágyó szerencsétlen a fejébe vette, hogy beleköt politikusokba, televíziósokba és gyakorlatilag mindenkibe, aki ott van, ahova ő szeretett volna eljutni. Valamiért a rögeszméje lettem. Eltorzult lelke nem viseli el a sikertelenséget; azt, hogy már a Budapest TV internetes felületére sem kell. Sérteget, gyalázkodik, bánt. Nemcsak engem, hanem már a feleségemet is valamint imádott gyermekeimet. Egyikünk sem ismeri, s egyik sem bántotta! Itt és most, először és utoljára jelzem: az elmúlt időszak gyalázkodásait összegyűjtve több polgári és büntető pert indítunk egy Puzsér Róbert nevű szerencsétlen, önjelölt kritikus ellen! Kérem a kollégákat és a sajtó képviselőit, hogy többet ebben az ügyben ne keressenek! Én továbbra is teszem a dolgom, magammal és a családommal foglalkozom, s nem a gyalázkodókkal! Szép napot nektek!"


Hajdú Péter üzenetében azt kérte, ne keressék az ügyben, Puzsér Róbert viszont nyilatkozott. Elárulta: ő egy nappal korábban már feljelentette a televízióst, és ezt szintén közölte közösségi oldalán.

"Tegnap felhívott telefonon, és megfenyegetett, hogy szétb*ssza a fejemet, ma meg már ő perel be engem? Hát ez kurva jó! Megfenyegetett, ezért büntetőfeljelentést tettem ellene. Ő mire fel indít pert? Ha elmegy egy olyan ügyvédhez, akinek van diplomája, az azonnal elmondja neki, hogy nem vagyok perelhető. Hagyjuk is, ez komolytalan! Azért, mert leírtam, hogy a gyerekeit meg a feleségét magazinokban árusítja ki? Nevetséges! Amíg ebben az országban szabad véleménynyilvánítás van, addig Hajdú Péter engem hiába perel" - magyarázta a Puzsér Róbert, aki hozzátette: senki nem bántotta Hajdú Péter családját, ő csupán a véleményét írta le a gyerekek védelmében, ehhez pedig joga van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.