Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Augusztus 23. 22:31, csütörtök | Sport
Forrás: MTI

EL-selejtező - Döntetlent játszott idegenben a Videoton

EL-selejtező - Döntetlent játszott idegenben a Videoton

A Videoton FC 0-0-s döntetlent játszott a török Trabzonspor vendégeként csütörtökön a labdarúgó Európa Liga-selejtező 4. fordulós párharcának első mérkőzésén, így bíztató helyzetből várhatja az egy hét múlva sorra kerülő visszavágót.

Európa Liga-selejtező, 4. forduló, első mérkőzés:
Trabzonspor-Videoton FC 0-0
---------------------------
Trabzon, 14 ezer néző, v.: Euan Norris (skót)
sárga lap: Caneira (34.), Stopira (50.), Tóth B. (58.)

Trabzonspor:
------------
Kivrak – Balci, Kacar (Yumlu, 74.), Bamba, Celustka – Colman (Alanzinho, a szünetben), Zokora – Sen (Öztekin, 42.), Sapara, Adin – Halil Altintop

Videoton:
---------
Bozovic – Brachi, Vinicius, Caneira, Stopira – Tóth B., Mitrovic – Oliveira (Nikolic, 86.), Sándor (Neto, 81.), Walter Lee – Torghelle (Nikolics, 74.)

Az első félidőben a hazaiak egyértelműen mezőnyfölényben futballoztak, ám igazán komoly gólszerzési lehetőséget nem sikerült kialakítaniuk. A Videoton játékosainak erejét nagy mértékben lekötötte a védekezés, Bozovicnak is sok dolga akadt, de látható volt, hogy Paulo Sousa tanítványai felkészültek a törökökből, mert eredményesen akadályozták a Trabzonspor támadásvezetéseit.
A szünet után megélénkült a Videoton játéka, s a második félidőben már mindkét együttes többször eljutott az ellenfél kapujáig, a gólszerzés azonban egyiknek sem sikerült. Az utolsó negyedórában viszont a fehérvári gárdának mind a 11 játékosával védekeznie kellett, a török csapat minden erejével azon volt, hogy legalább egy gólt szerezzen, de végül maradt a gól nélküli döntetlen, ami a Videoton számára bíztató.

Címkék: Labdarúgás-EL

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.