Városlista
2019. január 19, szombat - Sára

Hírek

2018. Május 02. 11:05, szerda | Helyi sport

Európa-bajnoki övet szerzett a soproni Máté Ádám!

Európa-bajnoki övet szerzett a soproni Máté Ádám!

Profi Európa-bajnok lett a soproni bunyós

A soproni profi ökölvívó a Royal Boxing Organization (RBO) betöltetlen kisváltósúlyú övéért a többszörös magyar amatőr bajnok, a válogatott tagjaként amatőr vb-n is szereplő Nagy Krisztián ellen lépett szorítóba.

Nagy élvezhette a hazai pálya minden előnyét, a több száz fős publikum is neki szurkolt. Sokáig inkább a szolnoki versenyző akarata érvényesült az ezúttal sokáig elsősorban a védekezésre koncentráló soproni ökölvívóval szemben. Az 5. menetben Nagy ütése saját bevallása szerint „meg is fogta" Mátét, de a mérkőzésvezetőnek nem kellett számolni a soproni versenyzőre. Ahogy teltek a menetek, úgy vált egyre bátrabbá Máté Ádám. A 6. menet után két pontozónál még 4, egynél pedig 2, a 8.-at követően viszont kettőnél volt 2 pontos hátránya, a harmadiknál döntetlenre álltak. Ehhez persze az is kellett, hogy a 8. menetben Máté Ádám egy testütéssel „megfogja" ellenfelét, s egy olyan huszáros rohammal zárja le a menetet, amelynek a végén csak a gong mentette meg ellenfelét a számolástól. A „vérszagot" meg-érző soproni bunyóst a 9. menetben a szíve vitte előre és ebben kiütötte a hazai versenyzőt, taktikusan, hosszabb profi múltját kihasználva tudta vesztett helyzetből a maga javára fordítani a meccset. - írta a kisalfold.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 19. 08:31, szombat | Külföld

Őrizetbe vették az eszkortnőt, aki bizonyítékokat ígért az amerikai elnökválasztásba való beavatkozásról

Őrizetbe vették Moszkvában azt a Násztya Ribka \"művésznevű\" fehérorosz eszkortnőt, aki tavaly azt állította, bizonyítékai vannak arra, hogy Moszkva igyekezett elősegíteni Donald Trump győzelmét az elnökválasztáson.

2019. Január 19. 07:18, szombat | Belföld

Tavaly 2,1 millió elektromos autót értékesítettek világszerte

A világon 2,1 millió elektromos autót adtak el tavaly, az idén pedig várhatóan 2,7 milliót - véli a CAM német autóipari kutatóintézet.

2019. Január 19. 05:00, szombat | Belföld

Gázrobbanással végződött egy családi vita Járdánházán

Összeveszett feleségével egy járdánházi férfi, majd bezárkózott a lakásukba, és gázrobbanást idézett elő. A férfit a Miskolci Járásbíróság letartóztatta

2019. Január 19. 05:00, szombat | Külföld

Felgyújtotta magát egy férfi Prága központjában

Felgyújtotta magát péntek délután egy férfi a prágai Vencel téren - közölte a cseh rendőrség. Tettének indítékai ismeretlenek.