Városlista
2019. március 22, péntek - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2018. November 29. 13:56, csütörtök | PR

Felnőtt, 18+ karikás társasjátékok

Felnőtt, 18+ karikás társasjátékok

Mint minden, úgy a szexuális élet is egy idő után megszokottá, egyhangúvá válhat. De nem kell ennek így lennie, amennyiben hajlandóak vagyunk tenni érte.

Erre születtek a felnőtt társasjátékok, amik közül az intimebbeket párral, a viccesebbeket baráti társasággal is lehet játszani.

A félreértések elkerülése végett leszögezzük, hogy nem olyan jellegű társasjátékra gondoltunk, ami során be kellene venni egy harmadik személyt. Nem, arra a swinger klubok valók, vagy ha megegyeztek, akkor jöhet az édes hármas. Mi egy ennél jóval ártatlanabb, a hagyományos értelemben vett társasjátékra gondoltunk.
Amennyiben a baráti kör vevő egy kis pajzán nevetgélésre, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Hátsó gondolatok című társast. Ebben olyan kérdésekre kell válaszolni, aminek a megfejtése jócskán kétértelmű, és vicces - lenne - ha nem egy egyszerű és hétköznapi dolog lenne a megfejtés. Éppen ezért kellően pikáns és a végén pirongató játék, hiszen hiába utalnak a nyomok egy tökéletesen pajzán megfejtésre, a válasz mégis egy egyszerű és ártatlan fogalom.

A Páros játszma- ismerkedj okosan is egy jópofa játék, ha baráti társasággal dobnánk fel az estét. Ebben a párok versenyeznek és az nyer, akik jobban ismerik egymást. Érdekes játék, mert, ha mindent tudunk egymásról, akkor egyenes az út a célig. Ellenben, ha nem, akkor remek alkalom arra, hogy jobban megismerjük egymást, hátha fény derül olyan dolgokra, amikre csak később jutott volna lehetőség.

Társasjáték pároknak

Az első és roppant izgalmas társas a sorban az Érzékek birodalma, aminek során az érzéki kuponok begyűjtése a cél, majd később, ha a játék abba a fázisba ért, beválthassuk őket a partnerünknél. Ha nem lenne elég az erotikus kívánságok teljesítése, akkor még jobban feldobhatja a hangulatot a mellékelt masszázsolaj, valamint a kis rúdvibrátor egyaránt. Garantáltan érzéki játékban lesz részünk!

Végül pedig jó ötlet lehet a Hancúr párbaj társasjáték, ami amellett, hogy rendkívül sok izgis szexuális lehetőséget tartogat, fontos, hogy hideg fejjel gondolkodjunk, mert, ha valamelyikünket előbb ragadják el a vágyai, mint a partnert, akkor elveszt(ett)ünk. Ebben az esetben a feladatok végrehajtásának az alanya a párunk, akin a meghatározott érzéki dolgokat kell megcsinálnunk.

Eddig nem is olyan nehéz, hiszen az ember örömmel kényezteti a társát, de mégis vigyázni kell, mert aki a huncut és pikáns feladatoknak hála előbb eljut a csúcsra, az - igaz kéjesen - elvesztette a játszmát. A vesztesnek pedig a következő 24 órában lesnie kell a társa minden - erotikus, vagy sem - kívánságát és rövid időn belül teljesítenie is kell azokat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 25. 13:14, hétfő | PR

Az Elephone betörése a piacra

Bár ez a gyártó nem tekint vissza több évtizedes múltra, ettől függetlenül máris feltört az élbolyba és benne van a TOP 5-ben.

2019. Február 25. 13:09, hétfő | PR

Miért lesznek alkoholfüggők az emberek?

Az alkoholizmus is egy népbetegség, ami láthatatlanul jelen van a társadalom szinte minden rétegében. Gondoljunk a háborúk végére vagy a közelmúlt rendszerváltozására -

2019. Február 11. 18:13, hétfő | PR

Áfa-kedvezmény lakásfelújításra is?

Hatalmas a pörgés az ingatlanpiacon, rengetegen keresnek lakást, és mivel az újonnan építettek, újszerűek ára meglehetősen magasan jár, ezért sokan inkább felújítandóba fektetnek be.