Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Február 05. 14:20, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Hatezer kalóriás 'gyerekreggeli'

Hatezer kalóriás 'gyerekreggeli'

Hatezer kalóriás gyerekreggelivel szolgál egy étkezde Nagy-Britanniában.

Az étekgóliát neve Kidz Breakfast, azaz gyerek reggelije, de nem azért, mert gyereknek való, hanem, mert egy gyermek - igaz, csupán csecsemő - tömegével vetekszik: 4 kiló 8 dekát nyom.
A "hatalmas" ötlet másfél éve fogant és valósult meg, azóta szolgál a norfolki étkezde a 12 szalonnaszeletből, több tucat tojásból és egyebekből álló mamutadaggal. A másfél év alatt csupán egyetlen vendégnek sikerült magába tüntetnie a "csecsemőt", viszont a gigászi reggeli híre nyomán megélénkült a forgalom.
Az egyetlen "győztes" 26 perc alatt ette meg a megareggelit. Nem is hatalmas termetű, hanem mindössze 70 kilós férfi a bajnok, és még csak nem is szokott reggelizni. Mint mondta, csupán a vicc kedvéért mérkőzött meg a 6 ezer kalóriás adaggal.
Brit táplálkozási szakértők hangsúlyozzák, hogy felelőtlenség ennyit enni egyszerre, és be kellene tiltani a "reklám fogást" - adta hírül a BBC.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.