Városlista
2019. március 21, csütörtök - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2018. Augusztus 30. 14:31, csütörtök | Helyi

Helyi kézműves sörfőző is segít a Soproninak

Helyi kézműves sörfőző is segít a Soproninak

A Krois Brewery facebook oldalán jelent meg a bejegyzés ma délután, mely szerint a Soproni receptfejlesztési partnerséget kötött a főzdével.

A fertőrákosi Krois Brewery bejegyzését idézzük: "Örömmel számolunk be arról, hogy budapesti sajtótájékoztatóján a Soproni nyilvánosságra hozta közös együttműködésünket: A Krois Brewery csapata sörfőző tudásával és számtalan tesztfőzéssel támogatja a Soproni sör receptfejlsztéseit. Bízunk benne, hogy a kihívásokkal teli közös munkánk eredményeképpen olyan sikeres receptúrával tudunk szolgálni milliók számára, mint a méltán híres Soproni IPA."

Tényként kezelhető, hogy az elmúlt években átalakulóban van a söripar és jobbnál jobb kézműves sörök jelennek meg a piacon. Bizakodóan várjuk a fejleményeket!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 08. 11:26, péntek | Helyi

Isten éltesse a nőket! - Ma van Nőnap, aminek íme a története!

A nemzetközi nőnap a nők iránti tiszteletet és becsületet fejezi ki. Világszerte 1917 óta minden év március 8-án ünnepeljük.

2019. Március 21. 17:06, csütörtök | Belföld

Az autót terhelő jogoknak is utána kell nézni a használtautó-vásárlásnál

Az autót terhelő jogoknak is utána kell nézni a használtautó-vásárlásnál, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) által vezetett hitelbiztosítéki nyilvántartásban csaknem félmillió bejegyzés szerepel

2019. Március 21. 16:10, csütörtök | Belföld

Egyesül az Extreme Digital és az eMAG

Egyesül a magyar Extreme Digital Zrt. és a dél-afrikai Naspers csoporthoz tartozó eMAG magyar leányvállalata, amivel a közép-európai régió egyik meghatározó e-kiskereskedelmi vállalata jön létre budapesti központtal

2019. Március 21. 15:00, csütörtök | Külföld

Egy óriási holdhal tetemét sodorta partra a víz egy dél-ausztráliai strandon

Egy 1,8 méter hosszú holdhal (Mola mola) tetemét vetette partra a víz a hétvégén egy dél-ausztráliai strandon, ahol egy csapat halász bukkant rá a különös teremtményre.