Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Szeptember 20. 08:32, csütörtök | Helyi sport

Hiányzott a szív és a lélek

Hiányzott a szív és a lélek

Az SVSE-GYSEV-Goldschmidt vezetése elégedetlen a csapat eddigi szereplésével az NB II-ben. Még tart a bizalom Soós Imre vezetőedzővel szemben

Az SVSE-GYSEV-Goldschmidt nagy reményekkel kezdte a szezont az NB II Nyugati csoportjában. Ehhez képest eddig meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtott a lila-fehér csapat. Az őszi idény öt mérkőzésén két győzelmet ért el, kétszer vereséget szenvedett és egy alkalommal döntetlent játszott. Ezzel a táblázat hetedik helyén áll.

Az eredményei: Baja (i) 1–6, Csákvár (o) 1–1, Kozármisleny (i) 1–0, Haladás II (o) 2–1 és Paks II (i) 2–1.

A mérleg is lehetne jobb, de az is tény, az SVSE eddig többnyire gyengébbnek tartott együttesekkel játszott, a neheze majd most következik a csapat számára.

A szép reményeket szövögető klub vezetői nagybevásárlást csináltak a nyáron a célok elérése érdekében, így most nyilván nem elégedettek a jelenlegi eredménysorral.


„Egyelőre még tart a bizalom Soós Imre vezetőedzővel szemben – fogalmaz Csiszár Ákos, az SVSE szakosztályelnöke. – Ahogy korábban, úgy a paksi találkozó után is értékeltük a csapat teljesítményét. Arra jutottunk, hogy erős a játékoskeretünk, de futás és küzdés nélkül a tudás kevesebbet ér. A játékunkból hiányzott a szív és a lélek. A hétvégi, ETO kettő elleni mérkőzéssel kapcsolatban semmiféle magyarázkodást nem fogadunk el, mindenkinek száz százalékot kell nyújtania a pályán."
A vezetőedző, Soós Imre szerint a csapat védelme szerepelt eddig a vártnál halványabban.

„Természetesen sokkal többet vártam a sikeres rajt után – kezdte a szakvezető. – Jó játékosaink vannak, de nyilván idő kell, hogy igazán összeérjen a csapat. A támadósorunkra nem lehet panasz, mindig vannak helyzeteink, s a szerzett találatok tekintetében akár a második helyen is lehetnénk. A problémát elsősorban a védekezésünkben látom, túl sok gólt kapott a csapat. Az sem mindegy, milyen összetételű csapatok ellen kell pályára lépnünk. A Haladásban is több NB I-es visszajátszó lépett pályára ellenünk és ugyanez volt a helyzet a Paks ellen is. Persze nem szeretném a bizonyítványt magyarázni, jobban kell játszanunk. Nagy gond nincs, ez a bajnokság még nem futott le. Nagyon sok mérkőzés van még hátra, amelyeken lesz alkalom javítani."

-tudósított a Kisalföld

Címkék: Sopron, Sport, svse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt