Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 09. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Kétmilliós ruhaköltemény a Gáspár lány elsőbálos ruhája

Kétmilliós ruhaköltemény a Gáspár lány elsőbálos ruhája

Hiába, meg kell adni a módját!

Gáspár Győző egy kétmillió forintos ruhakölteményt hozatott elsőbálozó lányának Amerikából. Evelin méregdrága estélyije Jennifer Lopez egyik fellépőruhájának szakasztott mása. Gáspár Győző és családja két év önkéntes száműzetés után a jövő heti VIVA Comet-gála vendégeként mutatkozik újra együtt a nagy nyilvánosság előtt. Győzike úgy gondolta, a visszatérésüknek nagyot kell szólnia. Ezért a bomba nővé cseperedett Evelin lányának egy kétmillió forint értékű ruhakölteményt hozatott Amerikából, kimondottan erre az alkalomra.

– Elsőbálozó leszek, mert koromnál fogva még sosem vehettem részt semmilyen gálán. Nem mindegy, hogy miben vonulok végig a szüleimmel a vörös szőnyegen, ezért apa egy ugyanolyan hófehér ruhát rendelt, amilyet Jennifer Lopez viselt az American Idol döntőjében. A hozzá illő csodaszép karkötőt és nyakéket is kiválasztottam már a különleges cipővel együtt – újságolta Evelin, aki nemcsak a nagykorúvá válását ünnepli majd a gálán, hanem saját búcsúbuliját is megtartja.

– Bár a Comet napjára esik a 18. születésnapom, mégsem azt ünneplem meg apuékkal, hanem a búcsúbulimat. A vakáció helyett ugyanis idén is a sulit választom, visszamegyek a másodikat befejezni Miamiba. Ugyanoda fogok járni, ahol tavaly tanultam – árulta el Evelin.

Győzike meghatottan magyarázta, mekkora boldogságot jelent számára, hogy lánya egy méregdrága ruhában ünnepelheti felnőtté válását.

– Az emberek ducinak könyvelték el a lányomat. Evelin azóta 190 centi magas, vékony, igazi csaj lett. Amikor először megláttam a Jennifer Lopez-ruhában a próbán, nem mertem elhinni, annyira gyönyörű volt.

Egyéb ajándékot nem is kap tőlünk, mivel ez már nem divat Gáspáréknál. Ha ez a ruha nem lenne ennyire drága, akkor még meg is venném neki. 2008-ban egy percet sem gondolkodtam volna, mert akkor még jól futott a szekerünk – morfondírozott a büszke apa, aki nemcsak a költekezésből vett vissza, hanem a harsány öltözködési stílusán is finomított az elmúlt évek alatt.

– Megmondom őszintén, kicsit visszafogottabbra vettem a stílusom, mivel már sajnos nem huszonöt éves vagyok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.