Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Július 15. 11:55, szombat | Kék hírek
Forrás: mti - fotó: police.hu

Kilószámra próbálták csempészni a marihuánát Röszkénél

Kilószámra próbálták csempészni a marihuánát Röszkénél

Tizenegy kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni egy szerb férfi egy távolsági busz poggyászai között, de lebukott a röszkei határátkelőnél, pénteken a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását

- közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szombaton. A közlemény szerint egy Belgrádból Bécsbe tartó szerb autóbusz tételes átvizsgálásakor találtak még szerdán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a kábítószert tartalmazó bőröndre, amelyet egyik utas sem jelölt meg sajátjaként.

A táska lehetséges gazdájaként egy 28 éves férfi vált gyanússá a nyomozóknak, és a rendőrségi szolgálati kutya a szagminta alapján meg is erősítette a gyanút.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai lefoglalták a táskában talált 21 csomagnyi, mintegy 11 kilogramm növényi törmeléket, amelyről megállapították, hogy marihuána. Ez feltehetően meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke hozzávetőlegesen 23 millió forint - írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.