Városlista
2017. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2016. Február 17. 15:26, szerda | Helyi

Közgazdász bál Sopronban, immáron 3. alkalommal

Közgazdász bál Sopronban, immáron 3. alkalommal

2016. február 13-án a Közgazdaságtudományi Kar ismét megrendezte a soproni Közgazdász bált, az Alumni (Öregdiák) rendezvénysorozat részeként.

A bálon minden eddiginél több vendéget köszönhettek a házigazdák. Az érdekes programból, pezsgős megnyitó, gyönyörű nyitótánc, talpalávaló zene egészen hajnalig a Continental Show Band jóvoltából, musical mix előadás, a Petőfi Színház két művészének, Simon Andreának és Savanyu Gergelynek előadásában. A bál jó hangulatát, a vendégeink jó kedvét mutatta, hogy egészen zárásig tele volt a táncparkett. A szervezők megígérték, hogy jövőre ismét frenetikus bált szervez a Közgáz Kar!

Címkék: bál, közgazdász, ktk, nyme

Ezek érdekelhetnek még

2017. Szeptember 22. 09:02, péntek | Helyi

Kulturális programok a belvárosi kapualjakban

Harminc belvárosi kapualjba léphetnek be és hatvan féle kulturális élmény között válogathatnak mindazok, akik részt vesznek Sopronban a KultKapuk elnevezésű rendezvényen.

2017. Szeptember 21. 09:04, csütörtök | Helyi

Brenner Koloman a Jobbik soproni országgyűlési képviselőjelöltje

A nemzetben gondolkodó konzervatív értelmiség a Jobbikban látja Magyarország jövőjét - mondta a párt miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatón, ahol bemutatta a párt helyi egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét.

2017. Szeptember 20. 11:56, szerda | Helyi

Soproni diák is képviseli az országot az Európai Unió ifjúsági tudományos versenyének döntőjében

Hárman képviselik Magyarországot az Európai Unió Fiatal Tudósok Versenyének döntőjében Tallinnban szeptember 22. és 27. között - közölte a Magyar Innovációs Szövetség az MTI-vel kedden.

2017. Szeptember 20. 10:06, szerda | Helyi

Elindította a távhőszolgáltatást a Sopron Holding

A hidegre való tekintettel, elindította a távhőszolgáltatást a Sopron Holding.