Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Október 09. 15:55, péntek | Helyi

Már csak 1 hét és kezdetét veszi a IV. Életmód Expo!

Már csak 1 hét és kezdetét veszi a IV. Életmód Expo!

Immáron 4.-ik éve kerül megrendezésre az Életmód Expó Sopronban.



Szabó Évi megunta hogy Sopront elkerülik az országosan is ismert fitnesz rendezvények, megszervezte hát az Életmód Expót. Nem, hogy csak egyszer megszervezte, azóta évről évre újításokat vezet be, azonban egy valami állandó: a minőségi edzők, fellépők és kiállítók. 



Igazi sztárkavalkád


A visszatérő Rubint Réka mellett Sifi, Magyarország “Kangoo királynője”, és Csonka Anita dance aerobic oktató az expó idei sztárvendégei. Réka egy videóüzenetet is küldött az Expó közönségének:

Az Expó edzője






De nem csak a sztárokról szól az expó az idei egyik újítás hogy a Október 17-én a résztvevők megszavazzák a Sopron és környéke legjobb edzőjét, aki hazaviheti az Expó serlegét! Szabó évi célja, hogy attól függetlenül hogy Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb és legelismertebb fitnesz rendezvénye legyen, lehetőséget biztosítson Sopron és környékbeli edzőknek a színpadokra való feljutással, hogy megismerje őket is a nagyérdemű. Hárman szállnak ringbe idén a vándorserlegért: Kerata Dóra, Ignácz Zsanett és Tüske-Bozzai Krisztina.

A gyerekek is megtalálhatják a kedvenc sportjukat

Minden évben sokakat elkísérnek a gyerkőceik is, idén nekik is külön programokat szerveztek: bemutatkozik az SC Sopron focicsapata, a Soproni Tigrisek kosárlabda csapata és nem legutolsó sorban a Dirty Dance táncegyesület. A fiatal lurkók és szüleik pedig testközelből figyelhetik meg őket, és választhatnak akár kedvenc sportot.

Szabó Évi elmondta, hogy folyamatosan figyeli a visszajelzéseket és építkezik belőlük. Sok férfi hozta fel kifogásként azt, hogy az aerobik nem pasis sport, így idén a férfiaknak egy igazán izzasztó funkciónális tréninggel készül Kocsó Misi vezetésével! Természetesen az összes edzésen szeretettel várják a férfiak résztvételt.

Sikertörténetek az Expó történelmében

Több ember életét is megváltoztatta az expón való részvétel. Kerata Dóra aki versenyez a legjobb edző díjért, az expó hatására új célokat tüzőtt ki maga elé, és ma már Ő is edző lett. 30 kilós fogyást, és anorexiából való kigyógyulást is hozott maga után a rendezvény! Igazi


Október 17.-én, az Egyetemi sportcsarnokban reggel 8 órától várják a résztvevőket, kezdésként egy közös kis futással, utána kezdetét veszi az egész napi fitness!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.