Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 19. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Megcsúszott és felborult egy autó Sopronkőhida és Fertőrákos között az éjjel

Megcsúszott és felborult egy autó Sopronkőhida és Fertőrákos között az éjjel

A Sopronkőhida és Fertőrákos között történt közlekedési balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrségre egy személyautó vezetője tett bejelentést 2018. március 18-án 22 óra 58 perckor arról, hogy Sopronkőhida és Fertőrákos között felborult járművével és nem tud kiszállni autójából.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a sofőr a 8527. számú úton haladt gépkocsijával Fertőrákos felől Sopron irányába, amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarból kiérve - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - lesodródott a menetirány szerinti jobb oldali havas padkára.

A gépkocsival a meredek domboldalra felhajtott, majd az ott lévő szikladarabra ráhajtva az autó visszacsapódott az úttest irányába és a tetejére borulva állt meg. A baleset során a gépkocsi vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.

2024. Április 10. 10:38, szerda | Helyi

Kezdődjön a nyár a Hűség Városában a Soproni Borünneppel

Igazi nyárnyitó programsorozattal várja a vendégeket a Soproni Borünnep. Borkülönlegességek, kézműves vásár és zenei programok közül válogathatnak a nyár első hétvégéjén az ide látogatók.