Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. December 17. 12:30, csütörtök | Helyi

Segítettek a KTK hallgatói

Segítettek a KTK hallgatói

214.780,- Ft pénzadomány, több mint 50 kg ruha és több karton élelmiszer gyűlt össze a hallgatóink által szervezett jótékonysági délután kapcsán.

A december 11-i rendezvényen egy kerekesszék is felajánlások közé került, aminek kifejezetten örültek a gyermekotthonban.

A hallgatók a projektmenedzsment tantárgy gyakorlati feladata keretében vállalkoztak a már hagyománnyá váló Segíts, hogy segíthessünk Jótékonysági Délután megszervezésére, mely idén többek között a kisgyermekes családokat szólította meg, játszóházzal és sütivásárral is várták őket a szervezők.
A Tómalom utcai Gyermekotthon lakóinak szívhez szóló műsora után a Hermann Alice óvoda és az NYME Gyakorló óvoda ovisainak adventi előadása következett. Ezután, a kötetlen délutáni programhoz Teleki Béla és zenekara, valamint a Haráki Orákió varázsolt kitűnő hangulatot. A délutánt jótékonysági tombola zárta.
Nagy büszkeség számunkra, hogy hallgatóink a szervezés folyamatát is tanulva segítettek, tették ezt végig hatalmas szívvel, átnyújtva egy nagy darabot önmagukból, valamint példát mutatva társadalmi felelősségvállalásból.
Az összegyűlt adományok átadásra kerültek, köszönjük minden támogatónak, felajánlónak, szereplőnek, szervezőnek és résztvevőnek a segítséget!

Képek: Katt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.

2024. Április 25. 15:52, csütörtök | Helyi

Idén is nagyot dobbant a SopronFest

Májusban közel 100 helyszínen 300 program várja a fesztiválozókat Sopronban. Hazai és külföldi előadók, podcast-beszélgetések, kiállítások, túrák és sok más különböző esemény színesíti a SopronFest kínálatát.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

A baloldal belharcaitól hangos Sopron

Az elmúlt hetekben számos belső konfliktus került nyilvánosságra a soproni baloldali pártok és jelöltek háza tájáról, ennek eredménye, hogy a felek még egymással is képtelenek szót érteni.

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.