Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2020. Július 28. 13:33, kedd | Helyi
Forrás: vaol.hu

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

A négy új fertőzöttből egy biztosan egy soproni házibuliban kapta el a fertőzést, majd továbbadta rokonának - derült ki a vaol.hu-ról.

Vas megyében a mai napon 4 fővel, összesen 23-ra emelkedett a beazonosított koronavírusos esetek száma. Időközben több helyről is megerősítették, hogy az új fertőzések egyik oka, egy közel két héttel ezelőtt Sopronban megrendezett születésnapi buli, ahol a mintegy 60-70 ember szórakozott, közűlük mint kiderült egy koronavírusos volt - írja a vaol.hu

A lap úgy tudja, miután az érintett tesztje pozitív lett, kontaktkutatást végeztek, így jutottak el egy sárvári zenészhez, akinél szintúgy igazolták a fertőzést, ő viszont időközben egy családtagját már megfertőzte, jelenleg hatósági karanténban vannak, azonban kórházi kezelésre nem szorulnak. A másik két fertőzöttről pontos információt nem tudni.

Ha van eseteg olyan olvasónk, aki további részleteket tud a szóban forgó buliról, írja meg nekünk.

Címkék: koronavírus, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.