Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Szeptember 14. 00:00, péntek | Helyi sport
Forrás: Kisalföld

Soproni VSE: három pontért Paksra

Soproni VSE: három pontért Paksra

Szeptember 16-án, vasárnap Pakson lép pályára a bajnokság 5. fordulójában a Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt NB II-es labdarúgócsapata. A Paks II elleni találkozó 16:00 órakor kezdődik.

A soproniak felkészülését a héten több sérülés is nehezítette, de Soós Imre fiai mindezek ellenére győzelmi reményekkel lépnek pályára az atomvárosban.

„Az elmúlt hétvégén a Haladás II-től kaptunk egy kis ízelítőt, hogy a második csapatok, milyen felfogásban, hozzáállásban játszanak. Rendkívül megnehezíti az ellenük való játékot, hogy tét nélkül futballoznak. (Az NB I-es klubok második csapata a következő idényben már nem szerepelnek a másodosztályban.) – fogalmazott Soós Imre.
A szakvezető elmondta, hogy hajtós, küzdelmes meccsre számít. „Keretünket rutinos, sokat látott labdarúgók alkotják, akik bízom benne, hogy meg tudnak felelni a velük szemben támasztott követelményeknek" – hangsúlyozta a soproni edző.

A Paks II ellenében egy fiatal csapat lesz az ellenfelünk. Edzőjüket (Lengyel Ferenc) ismerve szervezett együttesre számítok, akik jól is játszanak. Mindezek ellenére csalódott lennék, ha nem szereznénk meg a három pontot – utalt az ellenfélre és a célokra Soós Imre.
Soproni oldalon voltak problémák a héten: Gyánó sérülése nem sokat javult, az ő játéka kérdéses. Farkasnak eltörött az orrcsontja a Hali ellen, ő speciális rögzítéssel játszhat. Gaál és Fazakas is kisebb sérüléssel küzdött, mindketten hagytak ki edzések, azonban vasárnap várhatóan a szakvezetés rendelkezésre állnak.

Várható kezdőcsapat:Sásdi; Bognár, Seper, Baranyai, Fazakas; Csikós, Horváth A., Varga G.; Deme, Farkas, Szabó L.

Címkék: labdarúgás, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.