Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Január 25. 16:32, csütörtök | PR

Színek hatása az egészségre

Színek hatása az egészségre

Egyre több helyen találkozni azzal, hogy a színek pozitívan hatnak a lelki egyensúlyra, közérzetünkre. Így a helyesen megválasztott színek is hatással vannak ránk, mindennapjainkra.

A sókamrákban általában narancsszínnel találkozunk, amely nyugtató hatással bír. Gyógyítólag az asztmára, hörghurutra, reumára, klimaxos panaszokra van hatással. Depresszió esetén is alkalmazható és az életkedvet is visszahozza. Az emberek több évszázada ismerik a só pozitív hatásait, hogy a sóbarlangok klímája, a tengeri sós levegő számottevően jótékony hatással bír a légzőszervi, légúti megbetegedésekre. A sós levegő a bőr- és légúti megbetegedések kezelésére kiváló megoldást nyújt.
Mindannyian ismerjük az orrfújás, a tüsszögés, nyálkahártya duzzadás, fájó torok, allergiás rohamok tüneteinek. Az allergiás panaszok és azok újabb megjelenésének megakadályozásában van segítségre a sóbarlang, mindössze néhány alkalmas kezelés után. A különböző panaszok, mint például az asztma, szervi betegségek, alvási zavarok, allergiák jól reagálnak a sóbarlang kúrára. A sóbarlangban egy jelentősen antiallergén, pormentes, antibakteriális tulajdonságokkal bíró klímával találkozhatunk, ehhez a sóoldatot kell párologtatnunk.
Nemcsak a légúti megbetegedésben szenvedőkön lehet segíteni, számos más betegség gyógyításához jótékony: szénanátha, immunrendszeri legyengülés, alvászavar esetén is nyugodtan használjuk. Kifejezetten a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához is használhatjuk, a légúti betegségeket megelőzhetjük vele. Meglágyítja a nyálkát a tüdőben és felbontja, ezáltal könnyebben elindul a tisztulási folyamat. A sóterápiás helyiségek is megannyi előnnyel bírnak, többek között az ott megjelenő telített sóoldat a sós tengeri levegőt, a sóbarlang klímáját képes mesterségesen előállítani.
A sóterápiás helyiségek egytől egyig természetes anyagot tartalmaznak, és csak úgy, mint a föld mélyébe ásott sóbarlang, hasonló tulajdonságokkal bír és képes gyógyítani. A sókamrák segítik a hiperaktív gyerekek sóterápiás kezelését is, az anyagcsere zavarait is csökkenti, valamint általános egészség javító. A sókamra a megfázás, álmosság, fáradtság ellen kiváló. Nemcsak feltölti az ember energiamezőit, felvidít, melegít, erősíti és fokozza a munkaerőt, növeli az immunitást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.