Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Január 12. 19:14, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: katasztrófavédelem

Tűz volt a budapesti Aréna bevásárlóközpontban

Tűz volt a budapesti Aréna bevásárlóközpontban

Kigyulladt egy szauna péntek délután a budapesti Aréna Plazában, a tűzben senki nem sérült meg. A látogatók estére minden szintre visszatérhettek.

Tűz volt egy Kerepesi úti bevásárlóközpontban, egy edzőterem szaunája gyulladt ki - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta: a bevásárlóközpont harmadik emeletén történt a tűzeset. Működésbe lépett a beépített oltóberendezés, a tűzoltók pedig egy fali tűzcsap használatával elfojtották a lángokat. A tűz nem terjedt tovább a többi üzletre és nem sérült meg senki - tette hozzá.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság péntek este az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a bevásárlóközpont minden emeletére visszatérhettek a látogatók, így a tűz miatt korábban lezárt harmadik szintre is. Ideiglenesen 2000-2500 embernek kellett elhagynia az épületet.

Közölték továbbá: a tűzoltók hőkamerával is átvizsgálták az érintett területet, de már nem találtak izzó részeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.