Városlista
2018. március 25, vasárnap - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2018. Március 05. 09:00, hétfő | Helyi

Újult erővel vág neki a pörgő ingatlanpiacnak Sopronban az Openhouse

Újult erővel vág neki a pörgő ingatlanpiacnak Sopronban az Openhouse

Már jó ideje dübörög városunkban az ingatlanpiac. Az egyik legnagyobb hazai brand, újult erővel vág neki Sopronban az ingatlanok közvetítésének.

Az OpenHouse országszerte 29 irodával és több mint 7000 db ingatlant tartalmazó adatbázissal rendelkezik. 2005-ös alapításuk óta, az egyik legnagyobb ingatlanközvetítővé nőtték ki magukat, ami nem csoda, tekintve, hogy az emberséges, partnerközpontú szemléletükkel, üde színfolt a hazai ingatlanpiacon.
Az előrejelzések alapján, az ingatlanpiac a következő esztendőkben is növekedni fog.
Sopron és környéke még speciálisabb ebben a tekintetben mivel Ausztria közelsége miatt az országos átlag felett cserélnek gazdát az új és használt ingatlanok ,ezért magas jövedelemre számíthatnak a szektor iránt érdeklődök.

Az OpenHouse Sopron , központi helyen, új irodával várja a jövendőbeli ingatlan értékesítőit. Az Erzsébet utcában található iroda, minden modern igényt kielégít, amelyre egy ingatlanértékesítőnek szüksége van. A soproni iroda Rakaczki Péter irányításával fog újranyítni , aki több éves tapasztalatával és sikereivel vívta ki az ingatlanlánc bizalmát.
Az OpenHouse szakmai tréningekkel, Mentor Programmal, segíti az értékesítőit. Az ingatlanpiac különlegessége, hogy bármelyik életszakaszban érdemes belevágni, előnye még a sajátbeosztású munkaidő .

Ha Te is szeretnél egy rugalmas munkaidőt és magas kereseti lehetőséget nyújtó, több éves sikeres működést maga mögött tudó cég tagja lenni, jelentkezz a sopron@oh.hu e-mail címen.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 23. 14:44, péntek | Helyi

HVG: Biztosra vehető, hogy csökken a magyarok családi pótléka Ausztriában

Az osztrák kormány ragaszkodik a nem Ausztriában élő gyerekek után fizetett családi támogatások csökkentéséhez.

2018. Március 23. 09:53, péntek | Helyi

Idős férfi sérült meg a nagycenki balesetben

Egy 62 éves férfi sérült meg abban a balesetben, amely a 85-ös számú főúton történt Nagycenk belterületén.

2018. Március 23. 09:42, péntek | Helyi

Nagy az érdeklődés a Final Four iránt

Csupán szerdán derült ki, hogy Sopron rendezheti áprilisban a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjét, ám már csütörtökre 5 és 10 ezer közé becsülhető jegyigénylés érkezett be.

2018. Március 22. 14:10, csütörtök | Helyi

Magyar EP-képviselők: elfogadhatatlan a magyar munkavállalók hátrányos megkülönböztetése

Az uniós szerződésekben foglaltakkal ellentétes, hátrányos megkülönböztető az osztrák kormány azon terve, amely az Ausztriában dolgozó és adóikat befizető külföldi uniós munkavállalók jogos ellátásait csökkentené