Városlista
2018. július 22, vasárnap - Magdolna

Hírek

2018. Március 05. 09:00, hétfő | Helyi

Újult erővel vág neki a pörgő ingatlanpiacnak Sopronban az Openhouse

Újult erővel vág neki a pörgő ingatlanpiacnak Sopronban az Openhouse

Már jó ideje dübörög városunkban az ingatlanpiac. Az egyik legnagyobb hazai brand, újult erővel vág neki Sopronban az ingatlanok közvetítésének.

Az OpenHouse országszerte 29 irodával és több mint 7000 db ingatlant tartalmazó adatbázissal rendelkezik. 2005-ös alapításuk óta, az egyik legnagyobb ingatlanközvetítővé nőtték ki magukat, ami nem csoda, tekintve, hogy az emberséges, partnerközpontú szemléletükkel, üde színfolt a hazai ingatlanpiacon.
Az előrejelzések alapján, az ingatlanpiac a következő esztendőkben is növekedni fog.
Sopron és környéke még speciálisabb ebben a tekintetben mivel Ausztria közelsége miatt az országos átlag felett cserélnek gazdát az új és használt ingatlanok ,ezért magas jövedelemre számíthatnak a szektor iránt érdeklődök.

Az OpenHouse Sopron , központi helyen, új irodával várja a jövendőbeli ingatlan értékesítőit. Az Erzsébet utcában található iroda, minden modern igényt kielégít, amelyre egy ingatlanértékesítőnek szüksége van. A soproni iroda Rakaczki Péter irányításával fog újranyítni , aki több éves tapasztalatával és sikereivel vívta ki az ingatlanlánc bizalmát.
Az OpenHouse szakmai tréningekkel, Mentor Programmal, segíti az értékesítőit. Az ingatlanpiac különlegessége, hogy bármelyik életszakaszban érdemes belevágni, előnye még a sajátbeosztású munkaidő .

Ha Te is szeretnél egy rugalmas munkaidőt és magas kereseti lehetőséget nyújtó, több éves sikeres működést maga mögött tudó cég tagja lenni, jelentkezz a sopron@oh.hu e-mail címen.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 13. 14:36, szerda | Helyi

Lá lingua della Musica

Áriák a világirodalom remekeiből

2018. Június 05. 16:26, kedd | Helyi

Uszodaprogram - Lővér fürdő

A munkálatok befejezéséig nem nyit ki a Lővér strand.

2018. Május 31. 12:32, csütörtök | Helyi

25 éves lett a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

2018. május 30-án ünnepelte Győrben a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány negyedszáz éves fennállását.

2018. Május 04. 11:01, péntek | Helyi

Női kosárlabda NB I - Megvédte címét a Sopron

A címvédő Sopron győzött az alapszakaszgyőztes Szekszárd vendégeként csütörtökön a női kosárlabda NB I döntőjében, ezzel 3-0-ás összesítéssel megnyerte a párharcot, és fennállásának 12. aranyérmét szerezte meg.