Városlista
2018. szeptember 26, szerda - Jusztina

Programok | Családi

Soma - Új egyensúly

Nov. 15. Szer 19:00
| Győr-Moson-Sopron, Sopron

Fordulópont a férfi-nő viszonyában Ezúttal Sopronba, a GYIK Rendezvényházba látogat a jól ismert spirituális tanító és író, életszemléleti tanácsadó, énekesnő és előadóművész, SOMA MAMAGÉSA!!!

"Mindannyian látjuk azt a hatalmas változást, amit a patriarchális időszak vége hozott valamennyiőnk életébe. Nagyon sok szempontból elmondhatjuk: új korszak kezdődött.

A nemek viszonyában, kapcsolatában is. A patriarchális időszak után nem matriarchális jön, a ma tudatosodó embere tudja, érzi, hogy a hatalmi drámák, alá-és fölérendeltség egy ponton már mindenkit lehúz. Így nem lehet fejlődni. Új lehetőség áll előttünk: egy új egyensúly megteremtése, ami rajtunk múlik.

A régi minták nagyon sokféle szempontból lejártak, az újakat mi teremtjük most. Ehhez tisztázni kell a szerepeket, az azokban való változásokat, mindazt, amit elfojtottunk, ami fáj, amiktől félünk, amire vágyunk, sőt, amikre kiéheztünk.

Rengeteg izgalmas összegyűjtött adattal mutatom meg a tendenciát, amiből és ahova tartunk, és vázolom föl a választási lehetőségeinket, helyzetünket. Férfinek és nőnek egyaránt ajánlom az előadást, hiszen együtt fejlődünk, és hatunk egymásra."

Időpont: 2017.11.15. 19:00

Jegyár: Elővételben 1500 Ft. Helyszínen: 2000 Ft.

Jegyek elővételben a GYIK recepción válthatók!

Rendező: GYIK Rendezvényház

Győr-Moson-Sopron, Sopron