Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

Főzzünk Robival! Tengeri halfilé sörbundában, salátával - VIDEÓ
2020. Június 26. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Tengeri halfilé sörbundában, salátával - VIDEÓ

Ismét egy halétel Robitól! Milyen is az a citrusos orgánum? A videóból kiderül!

Főzzünk Robival! Ratatouille - VIDEÓ
2020. Június 25. 10:08, csütörtök | Bulvár

Főzzünk Robival! Ratatouille - VIDEÓ

Ezen a héten Bede Robi ratatouille-t készít nekünk. Mikor jelent meg a lecsó Magyaroroszágon? A sok jótékony hatása mellett milyen negatív tulajdonsága van a padlizsánnak? A videóból kiderül!

Főzzünk Robival! - VIDEÓ
2020. Június 22. 18:41, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! - VIDEÓ

Bede Robert mesterszakács hetente jelentkezik az Andonik Média Youtube csatornáján egy új videóval! Legutóbb egy ázsiai ihletésű ételt fogunk készített, ami nem csak egészséges, de még finom is!

A nők vagy a férfiak főznek jobban? - VIDEÓ
2020. Június 17. 19:30, szerda | Bulvár

A nők vagy a férfiak főznek jobban? - VIDEÓ

Andonik 4s adásában Bede Róbert mesterszakáccsal beszélgettünk a gasztronómiáról és választ kerestünk arra is, hogy a nők vagy a férfiak főznek-e jobban.

Főzzünk Robival! - Citromos, fehérboros húsgombócok tejfölös, kapros cukkinivel - VIDEÓ
2020. Május 21. 09:34, csütörtök | Bulvár

Főzzünk Robival! - Citromos, fehérboros húsgombócok tejfölös, kapros cukkinivel - VIDEÓ

Miért mondják, hogy a kapor a zöldségek pacalja, illetve melyik darát húsból készíthetjük a legfinomabb húsgombócot?

Új gasztronómiai sorozat indult a Dunán
2019. Január 07. 13:32, hétfő | Bulvár

Új gasztronómiai sorozat indult a Dunán

Új gasztronómiai sorozat indult a Duna Televízióban, a Borbás Marcsi szakácskönyve című műsor hétről hétre vasárnaponként új receptekkel, konyhai fortélyokkal várja a nézőket

Fördős Zé a gyerekekért főzött sztárvendégeinek
2018. December 01. 17:09, szombat | Bulvár

Fördős Zé a gyerekekért főzött sztárvendégeinek

Jó ügyért hívta saját konyhájába ismerőseit, barátait és a gyerekek sorsa iránt elkötelezett vendégeit Fördős Zé.

A Bocuse d\'Or győzelemmel Magyarország bekerült a gasztronómiai elitklubba
2016. Május 12. 07:47, csütörtök | Belföld

A Bocuse d\'Or győzelemmel Magyarország bekerült a gasztronómiai elitklubba

Azzal, hogy Széll Tamás megnyerte a Bocuse d\'Or európai döntőjét Budapesten, Magyarország még inkább felkerült a világ gasztronómiai térképére, bekerült a gasztronómiai elitklubba

Elég a körülményes krumplipucolásból!
2015. November 03. 12:44, kedd | Életmód

Elég a körülményes krumplipucolásból!

Mutatunk egy szuper videót, ahol 2 mozdulattal megszabadulhatsz a krumpli héjától!