Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Május 27. 08:50, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/illusztráció: police.hu

13 éves lánynak adta oda a kocsiját – Eljárás indult

13 éves lánynak adta oda a kocsiját – Eljárás indult

Füzesgyarmaton egy férfi odaadta az autóját egy 13 éves lánynak, hogy forduljon meg vele. A férfi ellen indított büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.

Személygépkocsit vezetett egy 13 éves lány május 17-én Füzesgyarmaton a Kiss Ernő utcában. A gyermeknek édesanyja egyik ismerőse engedte meg, hogy beüljön a volán mögé és elinduljon az autóval. A férfi úgy gondolta, hogy a lány, aki tudomása szerint vezetett már, az utca végén, ahol nincs forgalom, nyugodtan megfordulhat a járművel anélkül, hogy baj történne. Nem ült be mellé, az út mellett állt és onnan figyelte.

Közben rendőrjárőrök érkeztek az utcába és igazoltatták a férfit, aki miután büntetőeljárás indult ellene, a kihallgatásán elmondta, hogy megbánta, amit tett. Nem szabadott volna odaadnia a gyermeknek az autót.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság az 57 éves szeghalmi férfi ellen járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait május 25-én továbbította az ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.