Városlista
2021. március 3, szerda - Kornélia

Hírek

2012. Szeptember 17. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: Kisalföld

143 millióból újult meg az óvoda Sopronban

143 millióból újult meg az óvoda Sopronban

Száznegyvenhárommillió forintos beruházással, amelyből tizenötmillió forint volt az önrész összege, megújult a Trefort téri óvoda, amelybe kétszázharminc gyerek jár.

A hétfőn rendezett átadóünnepségen Fodor Tamás polgármester és a Jereván-lakótelep önkormányzati képviselője, Tóth Éva részletezte: az „Egészséges életmódra nevelés fejlesztése" elnevezésű projekt keretében korszerű homlokzatvakolással és hőszigeteléssel látták el az épületet, továbbá teljes belső felújítást is végeztek a szakemberek.

Huszonhat helyiségnél készült el az akadálymentesítés, s egy új tornaszobát és egy új csoportszobát is kialakítottak. Korszerű udvari játszóeszközökkel is gazdagodtak az óvodások, akinek létszáma – a projektnek köszönhetően – huszonöttel bővülhet.

Címkék: óvoda, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 16. 11:00, szerda | Helyi

Gyorsforgalmi úton lehet közlekedni Sopron és Győr között

Gépjárművel közlekednek az M85-ös gyorsforgalmi út Sopron és Csorna közötti szakaszán 2020. december 16-án

2021. Március 03. 12:05, szerda | Kék hírek

Eddig 16 300 határsértőt fogtak el

Eddig, az első két hónapban 16 300 határsértőt fogtak el a magyar hatóságok - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1 csatornán.

2021. Március 03. 11:04, szerda | Külföld

Az EMA jövő héten hoz döntést a Johnson and Johnson oltóanyagának ajánlásáról

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) március 11-én hoz döntést arról, hogy feltételes forgalmazásra ajánlja-e a Johnson and Johnson amerikai gyógyszergyár koronavírus-elleni egykomponensű védőoltását

2021. Március 03. 09:57, szerda | Belföld

Március közepén várható a következő kínai vakcinaszállítmány

A kedden érkezett Pfizer-vakcinák után hamarosan megérkezik az újabb szállítmány az orosz Szputnyik oltóanyagból. A következő kínai vakcinaszállítmány március közepén várható - írta a koronavirus.gov.hu kedden.