Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Június 25. 12:46, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

25 milliárdot hoztak Brad Pitt zombijai egy nap alatt

25 milliárdot hoztak Brad Pitt zombijai egy nap alatt

A jelek szerint nagyon megérte újraírni, majd újraforgatni a Z világháború (World Was Z) című mozit - legalábbis anyagilag. A Paramount Studio máris a zombi apokalipszis folytatásán gondolkozik.

A film alapjául az azonos című könyv szolgál, melynek igen komoly rajongói bázisa van. Brad Pitt megfelelő húzónév, a ma oly divatos akcióáradat is adott a történetből kifolyólag, így a kasszasiker gyakorlatilag garantált. Más kérdés, hogy a stúdió annyira megvágatta és átíratta a már kész művet, hogy az igazi rajongók rá sem ismernek. A cél persze a bevételmaximalizálás volt ezúttal is, így nem maradhatott benne egyetlen képkocka sem, ami miatt korhatárossá válna, ami egy zombis horror esetében azért elég viccesen hangzik. A kritikus hangok szerint a vágóasztalon a sok jelenettel együtt sajnos a főbb karakterek jellemfejlődése is oda lett, akárcsak a történet eredeti mondanivalója.

Mindenesetre a 111,8 millió dolláros (bő 25,5 milliárd forint) kezdőnap egészen lenyűgöző.

Ez a hír nagy megkönnyebbülés lehet a gyártónak, tekintve, hogy a film megjelenését tavaly decemberről kellett áttenni idén nyárra, köszönhetően a hatalmas átdolgozásnak, ami további 200 millió dollárt (majdnem 46 milliárd forint) emésztett fel.

Elnézve az érdeklődést, a Paramount alelnöke, Rob Moore már be is jelentette, hogy erősen gondolkoznak a folytatáson.

Címkék: brad pitt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára