Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. November 12. 11:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: hvg.hu

3 éves DJ nyerte meg a dél-afrikai Got Talent versenyt

3 éves DJ nyerte meg a dél-afrikai Got Talent versenyt

A világ legfiatalabb DJ-je még év elején tűnt fel, azóta a dél-afrikai Got Talent versenyt is megnyerte. Míg a többséget elkápráztatta a kisfiú szettje, mások az apját vádolják azzal, hogy kihasználta gyerekét.

A hároméves DJ Arch Jnr vasárnap este megynyerte a South Africa's Got Talent tehetségkutató (ebből a műsorból indult el idén ősszel a magyar verzió) döntőjét, de sikere vegyes fogadtatásban részesült. Miután a döntőbeli fellépésén kissé ijedtnek tűnt, sokan a színpad mellett szurkoló apa, Glen Hlongwane felelősségét firtatják, mennyire kényszerítette kisfiát a nyilvános szereplésre.


Amiatt is vitatták a Arch Jnr győzelmét, mert a felvételeken úgy tűnt, nem igazán nevezhető DJ-zésnek, amit csinált. A számok listáját apja válogatta össze, és hiába tekergette a potmétereket, úgy tűnt azoknak semmilyen hatása nincs a hangzásra. Az sem derült ki, hogy a keverőpult kábeleit egyáltalán bedugták-e, bár gyorsan hozzá kell tenni, ez a malőr már sok népszerű DJ esetében is előfordult.

A kisfiú még januárban lett igazán népszerű egy YouTube-ra feltöltött videó miatt, amit apja töltött fel róla. Azon a felvételen jóval felszabadultabban állt a keverőpult mögé az ifjú tehetség.


A győzelem után az apa azt ígérte, hogy a nyereményt a kisfiú oktatására költik, és DJ-zést is csak gyerekzsúrokon vállal majd Arch Jnr.

Címkék: afrika, dj, got talent, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.