Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Május 25. 16:43, péntek | PR

5 ok, amiért a modern testápolás szuperhőse a testjoghurt lesz

5 ok, amiért a modern testápolás szuperhőse a testjoghurt lesz

A The Body Shop népszerű testvajai után egy új ikont vett fel a termékpalettájára, mely könnyedén a pörgős napi rutin része lehet -

-, és csakúgy, mint a testvaj természetes alapanyagokkal gondoskodik bőröd hidratáltságáról és szépségéről. Mutatjuk, hogy melyik 5 tulajdonságot szereted majd a legjobban a testjoghurt használata során.

1. Extra gyorsan, 15 másodperc alatt szívódik be a bőrbe
Azok biztos, hogy imádni fogják a testjoghurtot, akik pörgősen élnek, és csak ritkán használnak testápolót vagy testvajat, mert nincs elég idejük kivárni, hogy az beszívódjon a bőrükbe. Ez az új generációs testápoló ugyanis szinte azonnal, 15 másodperc alatt a bőrbe szívódik, hogy hidratálja, puhává és illatossá tegye azt. Különösen jó érzés, hogy nem kell hosszú percekig várakozni, rögtön fel lehet venni a farmert testápolás után.

2. Szuper hidratáltnak fogod érezni a bőrödet

Testjoghurtot használni csodás érzés. Bőrödet ápoltnak, hidratáltnak és szépnek fogod érezni, s jelentős további pozitívum, hogy a termék légies, géles-krémes állagának köszönhetően nem hagy maga után ragacsos vagy zsíros érzést a bőrön. Nyáron pont ezért fogod szeretni, mert nem érződik plusz rétegként a bőrödön, a hideg téli napokon pedig azért, mert nem kell dideregve várnod, hogy végre beszívódjon, és belebújhass a puha és meleg ruháidba.

3. Nedves bőrön is működik, sőt!

A testjoghurt egyik különlegessége, hogy nem csak használható közvetlenül nedves bőrön, de glicerin és hialuronsav tartalma miatt így még a nedvességet is jobban a bőrbe tudja zárni. Így akár a reggeli gyors zuhany után közvetlenül is nekiláthatsz a használathoz.

4. Különleges közösségi kereskedelmi anyagokat tartalmaz

A Testjoghurtok mindegyike Közösségi Kereskedelmi organikus mandulatejet tartalmaz, amely a spanyolországi Alicante régióból, a Mañán szervezettől származik. A The Body Shop 2016 óta dolgozik a Mañán-nal ezzel is segítve a szervezet stabil működését és a helyi farmerek megélhetését, akiktől a mandulatej származik. Olyan törött mandulákat használnak, amelyek nem felelnek meg az élelmiszeriparnak, a felesleges mandulahéjakat pedig komposztként hasznosítják újra. A Közösségi Kereskedelemből származó kókuszt Szamoa szigetéről, a moringakivonatot Ruandából, a rózsaeszenciát pedig az angliai Herefordshire-ből szerzik be.

5. Tiszta lelkiismerettel élvezheted a testápolást

Biztos lehetsz benne, hogy nem szenvedtek állatok sem az alapanyagokért, sem a termék tesztelése során, hiszen a The Body Shop kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ilyesmi véletlenül se történjen. Így visszaadsz a természetnek és az embereknek is, és még a finom illatok által is erősebbnek érezheted magad.

A testjoghurt eper, mangó, British Rose, moringa és mandulatej illatban található meg. Válaszd ki és rendeld meg a kedvenc újgenerációs The Body Shop testápolódat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.