Városlista
2020. július 6, hétfő - Csaba

Hírek

2020. Március 19. 12:37, csütörtök | PR

A kapcsolóval ellátott fali lámpák sajátosságai

A kapcsolóval ellátott fali lámpák sajátosságai

A kapcsolóval felszerelt fali lámpatestek a beltéri világítás praktikus, illetve esztétikus megvalósítását teszik lehetővé a számunkra.

Nemcsak design szempontjából kínálnak ezek a modern fényforrások minőségi kivitelezést, hanem maga a működtetés is hatékonyan kivitelezhető a segítségükkel technikai szempontból.

A cikkben egyaránt megmutatjuk a működésüket, valamint a lehetséges felhasználási lehetőségeiket.

A kapcsolóval ellátott fali lámpák alkalmazása a beltéri világításhoz

Legyen szó éppenséggel a nappaliról, a hálószobáról vagy a konyháról, az Alkonylámpánál kapható fali lámpatestek valamennyi helyiségben képesek ellátni a tőlük elvárt feladatot. Vagyis a megfelelő mennyiségű és minőségű fény biztosítása mellett egyúttal szemre is tetszetős összhatást teremtenek meg.

Ami a lehetséges változatok fajtáit illeti, egyáltalán nem kell szűkölködni az alkalmazott megoldások kapcsán. A hajlított üveggel fedett fali megoldások, a különböző méretben és designban rendelkezésre álló fali karok, a képmegvilágítók, továbbá a fürdőszobai tükörvilágítások egyaránt remekül mutatnak, LED fényforrásokkal szerelve pedig gazdaságos működtetést tesznek lehetővé.

A modern fali lámpák sajátosságai technikai szempontból

Egész pontosan E27 vagy E14 foglalatú izzó szükséges a legtöbb kapcsolóval ellátott fali lámpatest működtetéséhez. Ezen kívül beszerezhetők olyan speciális modellek is, amelyeknek a használatához fénycsőre van szükség.

A felhasználási lehetőségeket és a megteremteni kívánt hangulat változatos mivoltát tovább bővíti, hogy a fényforrásokkal technikai szempontból is tudunk variálni. Vagyis egyaránt alkalmazhatunk direkt-indirekt, tehát lefelé és felfelé világító lámpákat, amelyeknek a használatával bizonyos területeket árnyékolhatunk, míg a helyiség más pontjait látványosan megvilágíthatunk.

A kapcsolóval felszerelt fali modellek használata mellett szól továbbá, hogy az árammal való összekötésük a konnektorhoz egyszerűen csatlakoztatható dugvilla segítségével könnyedén megoldható. Tehát csak egy konnektorra van szükség, és máris működtetni tudjuk magát a lámpát.

Korszerű fényforrások a praktikum és az esztétikum jegyében

A harmónia, valamint a beltéri világítás kapcsán megvalósítani kívánt tökéletes összhatás jegyében arra is lehetőségünk van, hogy a fali kapcsolós lámpákat design szempontjából a mennyezetről lelógó csillár stílusához igazítsuk.

A kreativitásunk, illetve a bennünk rejlő lakberendező én felszínre törését pedig egyértelműen támogatja az a szabadság, ami a lámpatestek elhelyezését tekintve a birtokunkban van. Vagyis tetszés szerint alakíthatjuk a fény erősségét, illetve minőségét a helyiségekben annak megfelelően, hogy az ízlésünk és a szándékaink milyen jellegű összhatás elérését motiválják.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 07. 16:54, kedd | PR

Költözni nehéz, nem mindegy, kivel vágunk bele!

Egyedül költözni még barátok segítségével sem mindig lehet. Egy teljes háztartást bútorokkal új helyre mozgatni komoly eszközöket igényel. Kell a megfelelő segítség, de ez mindenki számára mást jelent.

2020. Április 07. 15:50, kedd | PR

Élelmiszerbiztonsági szaktudás – A HACCP oktatásról

Életünk – akár észrevétlenül is – folyamatos tanulás. Új ismeretek, impulzusok, élmények. Ha már egyébként is ezzel telnek éveink, érdemes lehet ezt formába is önteni.