Városlista
2021. július 31, szombat - Oszkár

Hírek

2020. Március 19. 12:37, csütörtök | PR

A kapcsolóval ellátott fali lámpák sajátosságai

A kapcsolóval ellátott fali lámpák sajátosságai

A kapcsolóval felszerelt fali lámpatestek a beltéri világítás praktikus, illetve esztétikus megvalósítását teszik lehetővé a számunkra.

Nemcsak design szempontjából kínálnak ezek a modern fényforrások minőségi kivitelezést, hanem maga a működtetés is hatékonyan kivitelezhető a segítségükkel technikai szempontból.

A cikkben egyaránt megmutatjuk a működésüket, valamint a lehetséges felhasználási lehetőségeiket.

A kapcsolóval ellátott fali lámpák alkalmazása a beltéri világításhoz

Legyen szó éppenséggel a nappaliról, a hálószobáról vagy a konyháról, az Alkonylámpánál kapható fali lámpatestek valamennyi helyiségben képesek ellátni a tőlük elvárt feladatot. Vagyis a megfelelő mennyiségű és minőségű fény biztosítása mellett egyúttal szemre is tetszetős összhatást teremtenek meg.

Ami a lehetséges változatok fajtáit illeti, egyáltalán nem kell szűkölködni az alkalmazott megoldások kapcsán. A hajlított üveggel fedett fali megoldások, a különböző méretben és designban rendelkezésre álló fali karok, a képmegvilágítók, továbbá a fürdőszobai tükörvilágítások egyaránt remekül mutatnak, LED fényforrásokkal szerelve pedig gazdaságos működtetést tesznek lehetővé.

A modern fali lámpák sajátosságai technikai szempontból

Egész pontosan E27 vagy E14 foglalatú izzó szükséges a legtöbb kapcsolóval ellátott fali lámpatest működtetéséhez. Ezen kívül beszerezhetők olyan speciális modellek is, amelyeknek a használatához fénycsőre van szükség.

A felhasználási lehetőségeket és a megteremteni kívánt hangulat változatos mivoltát tovább bővíti, hogy a fényforrásokkal technikai szempontból is tudunk variálni. Vagyis egyaránt alkalmazhatunk direkt-indirekt, tehát lefelé és felfelé világító lámpákat, amelyeknek a használatával bizonyos területeket árnyékolhatunk, míg a helyiség más pontjait látványosan megvilágíthatunk.

A kapcsolóval felszerelt fali modellek használata mellett szól továbbá, hogy az árammal való összekötésük a konnektorhoz egyszerűen csatlakoztatható dugvilla segítségével könnyedén megoldható. Tehát csak egy konnektorra van szükség, és máris működtetni tudjuk magát a lámpát.

Korszerű fényforrások a praktikum és az esztétikum jegyében

A harmónia, valamint a beltéri világítás kapcsán megvalósítani kívánt tökéletes összhatás jegyében arra is lehetőségünk van, hogy a fali kapcsolós lámpákat design szempontjából a mennyezetről lelógó csillár stílusához igazítsuk.

A kreativitásunk, illetve a bennünk rejlő lakberendező én felszínre törését pedig egyértelműen támogatja az a szabadság, ami a lámpatestek elhelyezését tekintve a birtokunkban van. Vagyis tetszés szerint alakíthatjuk a fény erősségét, illetve minőségét a helyiségekben annak megfelelően, hogy az ízlésünk és a szándékaink milyen jellegű összhatás elérését motiválják.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 11. 11:26, vasárnap | PR

FIAC kompresszorok a megfelelő célokra

A kompresszorok világában úttörő gyártónak számító FIAC a mai napig a terület egyik legfontosabb beszállítója.

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.