Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2018. December 24. 12:01, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

A megrendelt tűzifa felét kapta meg a férfi

A megrendelt tűzifa felét kapta meg a férfi

Vádemelést javasol a rendőrség a csalás elkövetője ellen.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy pécsi nő ellen.

Az ügyben egy keszőhidegkúti férfi tett feljelentést a rendőrségre, aki egy hirdetés alapján szeptember 21-én 10 köbméter tűzifát rendelt meg a lakcímére. A megbeszélt helyett azonban a férfi csak 5 köbméter fát kapott, viszont a teljes vételárat kifizette. A csalással az elkövető mintegy 80 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki az 58 éves nőt, aki a bűncselekmény elkövetését részben beismerte. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy mindenki csak megbízható forrásból vásároljon tüzelőt és a vásárlás részleteit pontosan tisztázzák.

Címkék: csaló, rendőr, tűzifa, Tamási

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 24. 17:07, szombat | Kék hírek

Elítélte a bíróság a rendőröket gáz-riasztófegyverrel fenyegető férfit

A bíróság 4 év 6 hónap börtönre ítélte nem jogerősen hivatalos személy elleni erőszak miatt azt a férfit, aki gáz-riasztófegyvert fogott a vele szemben intézkedő rendőrökre Debrecenben.

2020. Október 23. 16:00, péntek | Kék hírek

Indiaikender-ültetvényt számoltak föl a rendőrök Nagytőkén

Harmincnyolc tő indiai kendert, nyolckilónyi betakarított növényt és más kábítószereket találtak a rendőrök egy szentesi férfi ingatlanjain

2020. Október 22. 14:04, csütörtök | Kék hírek

Korrupcióval gyanúsít két rendőrt az ügyészség

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt folytat nyomozást két közlekedésrendészeti járőr ellen.

2020. Október 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a hódmezővásárhelyi kettős emberölés elkövetőjét

Első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék azt a férfit, aki brutálisan meggyilkolta élettársa szüleit 2018-ban Hódmezővásárhelyen