Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 25. 16:33, péntek | PR

A sikeres linképítés titka

A sikeres linképítés titka

Előfordul, hogy gyakran azt gondoljuk, hogy a helyezésünket egy tartalom jelentősen képes megnövelni, ha virális lesz.

A legtöbb esetben ez önmagában még nem elég, hiszen más kihívásoknak is meg kell felelniük, amennyiben erre és ilyen tartalomra alapozzunk a sikert, ekkor válik ugyanis igazán fontossá hogyan építjük fel a linket.

Egyetlen virális tartalomra építeni tehát nem érdemes. Azonban, ha már megkezdett linképítő folyamat része a tartalom, amelyben nagyszámú tartalomhoz nagyszámú linket csatolunk, abban az esetben számíthatunk arra, hogy az értékek növekvő trendet mutatnak, így válik láthatóvá a sikeres linképítés eredménye. A fókusz a „trend” szóra helyeződik, ha kiugró növekedést várunk egy virális tartalomtól, előfordul, hogy a kevésbé kiugró, folyamatosan és jó irányba haladó trendeket nem vesszük figyelembe, ez miatt gondolhatjuk azt, hogy nem működik a linképítés megfelelően.

Négy pontot érdemes figyelembe venni a sikeres linképítés és a domaineken tapasztalható helyezésekre tett hatás szempontjából: miért néz ki úgy a valódi siker, ahogy, valódi siker jellemzői, egyéb faktorok, amelyeket figyelembe kell venni, hogyan fejleszthetjük hozzáállásunkat. Egy olyan cég a Simply Business, ahol a linképítés látszólag nem működik, de ha a valódi sikert figyelembe vesszük, elmondhatjuk, hogy hatékony a módszer. A tartalmat vizsgálva elmondható, hogy az egyik ilyen módszer 1466 domaint mutat be, ezt 19 önálló tartalom létrehozására építették nagyjából három év alatt.

A félreértést az okozhatja, hogy az elképzelés szerint a tartalomhoz csatolt nagy mennyiségű domain például akár három hónap alatt ugrásszerű emelkedést hozhat a helyezésben. Ez azonban a folyamat működését nem fedi le pontosan, hiszen a sikered módszer az, ha több domaint kapcsolunk több tartalomhoz, és figyelembe vesszük, hogy az idő múlásával növekedés látható a helyezésben. A helyezésben és az organikus forgalomban ugrásnak kell jelentkeznie az elképzelés szerint három hónappal azután, hogy a tartalom kikerült.

A keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek számára nyilvánvaló, hogy a helyezés, egy virális tartalom, a sok megosztás a közösségi médiában, nem elég ahhoz, hogy a bevétel és az organikus forgalom növekedjen, de sok ember számára ez tűnik értelemszerűnek. A helyezésünket a konkurencia aktivitása, a SERP változásai, a fizetett eredmények elhelyezkedései is befolyásolhatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.