Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2014. Szeptember 01. 11:02, hétfő | Bulvár
Forrás: FényPont Média

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Abaházi Csaba Olaszország szerelmese. Már hat éve visszajár családjával nyaralni a mediterrán tengerpartra, Lignano az igazi kedvence. Idén viszont ugyanazt az olasz hangulatot és íz világot Siklóson fedezte fel…

…ahová rögtön magával vitte fiait is.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Még tavasszal egy rendezvényen jártam Siklóson, amikor rátaláltam a mediterrán fürdőre és a wellness szállodára, akkor tudtam, hogy visszatérünk oda a nyáron. – meséli a rádiós, akinek fiai hozzá hasonló módon kedvelik a déli életérzést. – mondtam a páromnak, hogy ezúttal a fiúkkal hármasban szervezek programot és szavazzon meg nekünk néhány fiús napot, addig ő is pihenőt kap – meséli nevetve Csaba.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Laura először fenntartással fogadta az ötletet, de utána a nyomásnak engedve beleegyezett így a három Abaházi nyakába vette az országot és elindult Siklósra.

Először töltöttem hosszabb időt hármasban a fiaimmal. Azt játszottuk, hogy egy rock banda vagyunk és fellépni jöttünk a Hotel Castelloba. Fellépés előtt pedig pihenünk egyet. Rengeteget csúszdáztunk, piadinát ettünk és sokat játszottunk. Még az sem számított, hogy szó szerint a fejemen ugráltak a srácok. – nevet a büszke apuka. – nagy párnacsatákat vívtunk, amiben Rómeó volt a jobb, csúszdázni viszont Demeter tudott jobban. Élveztük a sok napfényt, és nagyokat ettünk. Még a siklósi várat is megnéztük.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Abaházi Csaba nagyobbik fia, Rómeó már harmadik osztály előtt áll, Demeter számára pedig most jön az igazi kihívás azzal, hogy megkezdheti az első osztályt. Ahogy ő fogalmaz ez volt az utolsó ovis nyara.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Azt hiszem nagyon tartalmasan telt Demeter utolsó ovis nyara. Siklós mellett jártunk külföldön is, valamint voltunk a családdal aquaparkban, játszóházban és persze moziban is.”- emlékszik Csaba.

Abaházi Csaba fiaival nyaralt

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.