Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 29. 11:09, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Ágy alá bújva akart elrejtőzni a zuglói bűnöző

Ágy alá bújva akart elrejtőzni a zuglói bűnöző

Négy órán belül kattant a bilincs egy zuglói rablás feltételezett elkövetőjének csuklóján.

Egy férfi augusztus 19-én 22 óra körül Budapest XIV. kerület Mexikói úton szólított le egy gyalogost, hogy elkérje a telefonját egy hívás erejéig. A jóhiszemű sértett odaadta a mobilját, majd várta, hogy visszakapja. Az elkövetőtől többször próbálta visszakérni a telefont, aki ezért tarkón ütötte, majd elszaladt a készülékkel – közölte a rendőrség.

A sértett nem sérült meg, azonnal értesítette a rendőrséget, akik nyomban az elkövető után eredtek. A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja a térfigyelő kamerákon keresztül felismerte a férfit, és azt is tudták, merre keressék. A tettes hazament, majd amikor a kerület rendőrei és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói kopogtattak nála, az ágy alá bújt, ott fogták el. A 23 éves P. Tibort a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a cselekmény elkövetését beismerte, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság azóta el is rendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.