Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2012. Május 06. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Asszony nélkül maradt Joshi Bharat

Asszony nélkül maradt Joshi Bharat

Egyre több az otthoni teendője Joshi Bharatnak, mióta felesége is belevetette magát a televíziós forgatásokba.

A műsorvezető a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában árulta el, nála miben mutatkozik meg a felesége hiánya.

Joshi Bharat felesége Gombos Edinával járja a koszos lakásokat a TV2 Nagytakarítás című műsorával. Csilla a műsor egyik házigazdájaként azt mondja, nemcsak takarít, de tanít is takarítani. S bár háziasszonyképzőt nem végzett, van már elég rutinja, még akkor is, ha otthon a családja igyekszik megkímélni a "piszkos munkától".

- Nincs sok dolgom otthon. Mindenki elpakol maga után, mert nagyon szeretnek és nem szeretnék, hogy a zoknijukat én szedjem össze. Persze amíg ezt elértem, volt min dogozni - mosolygott Szabó Csilla, aki műsorvezető társával rumlis és koszos lakásokba látogat. Missziójuk már férjére is hatással volt.

- Azt vettem észre, hogy a műsor népnevelő motívuma velem már megtörtént. Ha ő forgat, én vagyok otthon a háziasszony. Észre sem veszem és ugyanazokat csinálom meg, amit korábban ő. Talán valami műtétet is végre kellene hajtanom magamon? - nevetett Joshi, aki felesége állítása szerint nagy rendet rak lakásukban, így a sok munka mellett az otthoni teendőkre mostanság nem kell koncentrálnia az asszonynak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 14:06, hétfő | Bulvár

Koronavírussal fertőződtek meg egy állatkert vízilovai

Koronavírusos az antwerpeni állatkert két vízilova. Az állatok jól vannak, csak az orruk folyik, jelenleg karanténban vannak - írja a BBC hírportálja.

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.