Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Október 17. 18:06, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Átadtak a magyar rendőrségnek egy Budapesten késelő román férfit

Átadtak a magyar rendőrségnek egy Budapesten késelő román férfit

Átadott a román hatóság a magyar rendőröknek egy román férfit, aki késsel megszúrt egy moldovai állampolgárt szeptember végén Budapesten, a VII. kerületben

– közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség honlapján. A közlemény szerint a 23 éves román férfi az utcán szóváltást követően kétszer megszúrta a moldovai férfit, akit súlyos sérüléssel szállítottak kórházba.

A BRFK nyomozói a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A férfit a román hatóság fogta el Csanádpalota határátkelőnél - írták.

Hozzátették: a román rendőrök által szerdán átadott férfit a rendőrség őrizetbe vette, súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és indítványozták letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.