Városlista
2020. szeptember 25, péntek - Eufrozina

Hírek

2020. Augusztus 11. 16:44, kedd | PR

Auchan áruhitel: az otthoni iroda berendezője

Auchan áruhitel: az otthoni iroda berendezője

A vírushelyzet a munka világát is átalakítja. Sokan állnak át távoli munkavégzésre, mely egyelőre hatékonynak bizonyul. Nem árt tehát, ha otthonunkban is megteremtjük ennek feltételeit, egy irodasarok kialakításával.

Az ehhez szükséges kellékek beszerzésében is segítségünkre lehet az Auchan áruhitel.

Megváltozott körülmények

A világszerte tomboló koronavírus járvány sok társadalmi és gazdasági viszonyt átírt, hatásait pedig még ma is érezteti. Bár a helyzet normalizálódni, csillapodni látszik, folyamatosan a levegőben van egy újabb hullám lehetősége. Ezúttal már nem árt időben és tudatosan felkészülni minden eshetőségre, hogy ne hirtelen kelljen intézkedni, ha ismét baj történik.

A vírus által generált változások a munka világára is óriási hatással voltak és vannak. Sok cég a mai napig „csökkentett módban” dolgozik, netán teljes mértékben átállt az otthoni munkavégzésre. A tapasztalatok szerint ez is egy működőképes megoldás, hiszen korunk technikai feltételeivel már a távoli elérés is egyszerűen megoldható.

A kényelmes és zökkenőmentes home office azonban tőlünk is igényel némi befektetést, hiszen egy pici dolgozósarok, házi iroda kialakításával a saját otthonunkban is könnyebben állunk rá a munkavégzésre, koncentráltabban végezhetjük munkánkat. Egy íróasztal, egy irodaszék, egy notebook és a hozzá tartozó kiegészítők az „alapcsomag” kellékei, melyet akár egyszerre is gond nélkül beszerezhetünk az Auchan áruhitel igénybevételével.

Egyszerűen, gyorsan, bármire

Az Auchan áruházai széles kínálattal rendelkeznek az említett termékekből, így akár egy helyen, könnyedén szerezhetjük be azokat. Előfordulhat persze, hogy nem szeretnénk egyszerre ennyi pénzt kiadni, ám a termékekre azonnal szükségünk van, hiszen ezek a mindennapi munkavégzéshez szükséges kellékek. Ekkor jöhet képbe a kedvező és egyszerűen igénybe vehető Auchan áruhitel.

A hiteligénylés a vásárlás folyamatát sem lassítja, hisz nem kell hosszadalmas, bürokratikus köröket futnunk ahhoz, hogy pénzügyi segítséget kapjunk. A hitelkérelem és a hitelbírálat is helyben zajlik, gyorsan és egyszerűen intézhető. A kiválasztott hitelösszeg és futamidő tisztázása után kiderül, kaphatunk-e anyagi segítséget.

Kiszámíthatóság minden szinten

Áruhitel igénylése esetén a havi törlesztőrészletek kiszámíthatóak, a hitel felvételéhez bizonyos esetekben önerőre lehet szükség. A kölcsönt felvevő nem a hitelösszeget, hanem a vásárolt terméket kapja kézhez.

Házi irodánk berendezése tehát akár még ma lehetséges, csak látogassunk el a legközelebbi Auchan áruházba és válogassunk a bőséges árukészletből. Fizetni pedig ráérünk később is, az áruház ebben is a segítségünkre lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 21. 11:24, hétfő | PR

Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat felvételei augusztus közepe óta zajlanak. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik a produkció sikerességén.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

2020. Szeptember 10. 12:56, csütörtök | PR

Az Interreg program keretében emlékparkot újít fel a Jánosik és Társai Kft

Nyílt közbeszerzési eljárás keretében a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a sátoraljaújhelyi széphalmi Kazinczy Emlékpark felújítását. A parkot utoljára közel ötven évvel ezelőtt újították fel.