Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2020. Július 20. 11:29, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Ausztria: újra kötelező lesz a maszk viselése

Ausztria: újra kötelező lesz a maszk viselése

Újra kötelezővé teszik a szájmaszkot Ausztriában a járvány újbóli erősödése miatt – nyilatkozta Sebastian Kurz osztrák kancellár vasárnap az Österreich nevű helyi lapnak.

A új fertőzöttek számának növekedése és az ismételten kialakuló újabb és újabb gócpontok indokolják a szájmaszk ismételt kötelezővé tételét a osztrák kancellár szerint. Az óvintézkedésekkel kapcsolatos részletekről várhatóan ma döntenek.

Kurz szerint minél hamarabb el kell indítani a koronavírus-jelző rendszert is, aminek a kidolgozását a közelmúltban kezdte meg az osztrák egészségügyi minisztérium – írja az MTI.

Címkék: koronaví, szájmaszk

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 15:19, hétfő | Helyi

11 soproni fertözött egy házibuli után

Egy vélhetően soproni családi rendezvény után több tucat ember kapta el a koronavírust Magyarországon ebből 11 soproni lakos, további 127 fő került hatósági házi karanténba a kontaktkutatás után.

2020. Július 28. 13:33, kedd | Helyi

Soproni házibuliból vitték a koronavírust Vas megyébe

A négy új fertőzöttből egy biztosan egy soproni házibuliban kapta el a fertőzést, majd továbbadta rokonának - derült ki a vaol.hu-ról.

2020. Július 16. 13:48, csütörtök | Helyi

Kezdődhet az Árpád utcai parkolóház építése

Magyaroszág kormánya biztostja a plusz támogatást az Árpád utcai parkolóház kivitalezésére, jelent meg a kormányrendelet a Magyar Közlöny legfrissebb kiadásában.

2020. Július 15. 09:04, szerda | Helyi

Ausztria: csürörtöktől leszállási tilalom 18 országból

18 országból nem fogad repülőgépeket csütörtöktől Ausztria a koronavírus járvány miatt – jelentette be kedden Rudolf Anschober egészségügyi miniszter.