Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2020. Március 19. 12:31, csütörtök | PR

Az ajándékozás nehézségei

Az ajándékozás nehézségei

Sokszor mondjuk a hétköznapokban, hogy “jobb adni, mint kapni”. Ez tényleg így igaz, de csak akkor lehet ajándékunk telitalálat, ha körbejárjuk az egyes lehetőségeket az ajándék kiválasztása előtt.

A következő pár sorban pár hasznos ötletet kap majd, amelyekkel kiküszöbölhetőek az ajándékozás nehézségei.

Az ajándékozás nehézségei

Az ajándékozás gyakorlatilag a szeretet kifejezése, a szeretet egyik formája. Vannak, akiknek gondot okoz a kinyilvánítása, így az ajándékozással is hadilábon állnak.

Egy másik pszichológiai oldala a problémának a kényszer érzése. Amikor egyes időszak, alkalom előtt beindul a nagy ajándékozási dömping, például ünnepek vagy születésnapok előtt, s az ember számára ez a külső kényszer megnehezíti az ajándékozás folyamatát.

Az is előfordulhat, hogy megfelelési kényszerrel küzdünk, és minden áron a legtökéletesebb ajándékot szeretnénk megvásárolni, ami sokszor csak stresszt, halogatást eredményez.

Egy újabb ok, ami megnehezíti az ajándékozást, az a különlegesség becsempészése. Ahogy említettem, számos ember a legtökéletesebb, legdrágább ajándék mellett voksol, pedig a különlegesség nem ebben rejlik. Sokkal inkább abban, hogy mi magunk milyen plusz “szeretet bombát” illesztünk hozzá. A cikk további részében az utóbbiról olvashat néhány sort.

Dekor ajándéktárgyak

A különböző dekorációs tárgyat minden házba jól jönnek, így ezekkel sosem fogunk mellé! Ha unalmasnak tartaná az ötletet, íme néhány példa, amely garantáltan megváltoztatja majd nézőpontját!

Vásárolhat mutatós vázát, akár üveg vagy porcelán kivitelűt is. A klasszikus, vintage, de retro stílusúak is jól festenek majd a szeretett nappali közepén. Egy üvegpohár szettel szintén nem nyúlhat mellé, hiszen ezek mindig jól jönnek a háznál. Aztán egy divatos órával, illatos gyertyával vagy néhány különleges ékszertartóval szintén feldobhat egy-egy helyiséget.

Tegye személyessé az ajándékozást!

Minden egyszerű pillanat különlegessé tehető!

A Szoti játékbolt személyre szabható ajándéktárgyai között például nagyon sok erre alkalmas ötlettel találkozhat.

Vásárolhat mutatós képeket, de saját alkotásokat is adhat. Egy-egy gyönyörű fotókeretbe illeszthet családi vagy gyerekkori képeket is, ennek biztosan nagyon örülni fog a megajándékozni kívánt személy! Az olyan tipikus ajándéktárgyak, mint a figurás szobrok, a fém cigaretta tárca vagy a tálaló szett szintén különlegessé tehető egy hozzá mellékelt frappáns üzenettel.

Gyermekek kedvencei

Az ajándékok kiegészítéseként vehet színes, mintás ajándéktasakokat, de dekorációs kellékeket is, amelyek kicsik és nagyok számára is tökéletesek.

Ha gyermekét lepné meg, akkor a játékok mellé beszerezhető még egy aranyos persely, amelybe gyűjtheti a pénzét. Az emlékkönyv szintúgy jó ötlet, ezt körbeadhatja barátai, tanárai körében. De vásárolhat festhető táskát is, amely garantáltan támogatja majd a kreatív pillanatokat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 12:46, kedd | PR

Trükkös nyomtatók, avagy hogy válassz okosan?

Senki nem szeret sokat fizetni és ez igaz a nyomtatásra is. De biztos hogy mindig az olcsó nyomtató a legolcsóbb? Ha nyomtató vásárlásán gondolkodsz, olvass tovább, mert érhetnek meglepetések.

2020. Július 07. 12:37, kedd | PR

Tájékozódj az autópálya díjakról nyaralás előtt

Bár már javában 2020-at írunk, mégis a járványhelyzet miatt olyan ez az év, mintha csak épp elindult volna. A több hetes-hónapos otthonlét után végre egy kicsit bátrabban utazhatunk.

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.