Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Február 07. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: MSZP Soproni Szervezete

Az MSZP szerint Sopron bajban van

Az MSZP szerint Sopron bajban van

Biczi László MSZP elnökhelyettes sajtótájékoztatója.

Sopron az elmúlt 7 év alatt sokat vesztett régi erejéből. A Fidesz, a tönk szélére vezette a várost. Adóssága kezelhetetlen méreteket öltött, idegenforgalmi vonzereje visszaesett, a soproni iparhoz kötődő tündérmesék szertefoszlottak.
A Belváros halott, a tél elmúltával az utak tragikus állapotban vannak, 7 év alatt 1 komolyabb EU-s projektet tudtak befejezni, azt is 1 év késéssel.
Hofmann Rózsa és a soproni városvezetés áldatlan tevékenysége nyomán, a hajdani diákváros iskoláiban tragikus a helyzet, a kórházunk állami, sőt az új főigazgatónő kapcsán fideszes irányítás alá került és megkezdődött a Szanatórium elfoglalása is.

„Fejlődik a város”, szónokolják a kézből etetett médiában, csak arról nem beszélnek, hogy visszafelé fejlődik, nem pedig előre!
Nagy bajban vannak itt Sopronban is, jól látszik ez a tavaly év végi választáson, ahol a szavazók nem kértek tovább fideszes képviselőből és elsöprő többséggel választották meg az MSZP jelöltjét.

Ne feledjük, azok beszélnek most erkölcsi kérdésekről, akiknek a Polgármestere kifizettetett a fideszes közgyűléssel 4 év szabadságmegváltást egy összegben. Fodor Tamás, állítólag nem vett ki, több mint 100 nap szabadságot, ezért a város kifizetett neki több mint 2,7 milliót. De ez nem volt elég, mert szintén a Fidesz szavazataival, az egyik első intézkedésük volt, hogy felemeljék a polgármesterük és az alpolgármestereik fizetését.

Végül a teljesség kedvéért és, hogy mi is személyeskedjünk egy picit: Elgondolkodtató, hogy ma azok vezetik Sopront egyrészt gazdasági alpolgármesterként, másrészt kórházigazgató- pártigazgatóként, akik minden szakmai szempontot átírva, a végtelenségig átpolitizálták ezt a várost! Ma a teljes bizonytalanság és a félelem légköre uralkodik az országban és sajnos itt a városunkban is.

Címkék: mszp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.