Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Június 03. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Az ököltől nem védett a bukósisak

Az ököltől nem védett a bukósisak

Eljárás indult eljárás súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy ceglédi férfi ellen a Ceglédi Rendőrkapitányságon.

A nyomozás adatai szerint a 43 éves gyanúsított május 16-án délután egy Cegléden lévő útkereszteződésben szóváltásba keveredett egy segédmotorral közlekedő fiatalkorú fiúval. A szóváltást tettlegesség követte, a férfi autójával a motoros elé állt, majd odalépve hozzá előbb a fején lévő bukósisakját ütötte meg, majd a sisak nyitott részén át ököllel beütve bántalmazta a fiút. A sértett a rendelkezésre álló orvosi vélemény szerint súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett az eset során.

A ceglédi rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit május 31-én gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi beismerő vallomást tett, az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott