Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Május 24. 10:26, kedd | Helyi
Forrás: turizmus.com

Az új üzemeltetővel nyithat újra a Hotel Fagus

Az új üzemeltetővel nyithat újra a Hotel Fagus

Új vezetőség vette át a soproni Hotel Fagus működtetését, miután a korábbi, s jelenleg felszámolás alatt álló üzemeltető a szállodát május 5-én bezárta.

Az ingatlan új üzemeltetője, a Resideal-Hotel Kft. a hotel-menedzsment feladatok ellátásával az Accent Hotel Management Kft.-t bízta meg.

„A működést a korábbi üzemeltető úgy függesztette fel, hogy a tulajdonostól, illetve a felszámolótól erre nem kért engedélyt, a szálloda épületét nem adta át, emellett sem a tulajdonost, sem a vendégeket nem informálta időben az általa regisztrált és visszaigazolt foglalásokkal és a bezárással kapcsolatban. Az új üzemeltető és a hotel-menedzsment feladatok ellátásával megbízott cég mindent megtesz annak érdekében, hogy a szálloda mihamarabb újra fogadhassa a vendégeket” – olvasható abban a tájékoztatóban, melyet a Front Page Communications küldött el szerkesztőségünk számára.

Az új vezetés célja, hogy az újranyitó szálloda meglévő személyzetével, magas színvonalon, hosszú távon is stabil piaci szereplőként működjön tovább. Jelenleg az újranyitáshoz szükséges karbantartási, felújítási munkálatok felmérése zajlik. A nyitás időpontjáról a szakmát és a vendégeket is tájékoztatni fogják.

A hotel korábbi üzemeltetőjének felszámolásával kapcsolatos kérdésekkel, továbbá a felszámolóval, vagy a kuponos foglalásokkal kapcsolatban a http://lasallefelszamolo.hu oldalon találhatók információk.

Címkék: hotel fagus, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.