Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Augusztus 02. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti

Bárhol lehet zivatar, felhőszakadás

Bárhol lehet zivatar, felhőszakadás

Zivatar és felhőszakadás veszélye miatt is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az egész országra péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott csütörtöki veszélyjelzésükben azt írták: pénteken egy közeledő hidegörvény miatt nyugat felől csapadékzóna érkezik. Az eső, zápor mellett a nap első felében nyugaton, délnyugaton, később keletebbre is (elsősorban a déli megyékben) zivatarok alakulhatnak ki, felhőszakadás, főként a déli határ közelében viharos szél kíséretében.

Az előrejelzés szerint a legalacsonyabb hőmérséklet 15-21, a legmagasabb hőmérséklet 21-30 fok között alakul, a tartósabban csapadékos részeken lesz hűvösebb az idő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára