Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2019. Április 02. 07:23, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Betörtek a hédervári postára, majd zsákutcába hajtottak a betörők

Betörtek a hédervári postára, majd zsákutcába hajtottak a betörők

Indítványozta hétfőn annak a két férfinek az előzetes letartóztatását a rendőrök, akik a gyanú szerint betörtek a hédervári postára.

Ismeretlenek március 31-én 5 óra 20 perckor törtek be a hédervári postahivatalba. Egy szemtanú jelezte a rendőröknek, hogy egy gyanúsan mozgó kocsit látott a közelben, ezért a járőrök keresni kezdték a járművet. Hédervár egyik zsákutcájában megtalálták, amelyben két férfi ült.

A rendőrök megállították az autót, igazoltatták a sofőrt és utasát, valamint átvizsgálták a járművet és az abban fellelt csomagokat. Ennek során, valamint azon a helyszínen, ahol korábban a két férfi megállt a kocsival, bűncselekmény elkövetéséhez használt tárgyakat és eszközöket, illetve ruhaneműket és egy gáz-riasztó fegyvert is találtak. A betörés elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 és 31 éves szlovák állampolgárokat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindkettőjüket lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során felmerült a gyanú, hogy a két külföldi férfi több hasonló jellegű bűncselekményt is elkövetett Mosonmagyaróváron és környékén, ezért 2019. április 1-jén a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 06:09, kedd | Kék hírek

Szökött rabot keres a kalocsai rendőrség

Szökött rabot keres a Kalocsai Rendőrkapitányság: a férfi még szombaton, munkavégzés közben engedély nélkül távozott az állampusztai börtön közeléből - közölte a police.hu-n a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Július 06. 12:00, hétfő | Kék hírek

Vadkamera buktatta le drogtermesztőket

A büntetőeljárás során beszerzett adatokat figyelembe véve a nyomozók a férfiak tettét kábítószer-kereskedelemmé minősítették át.

2020. Július 04. 08:13, szombat | Kék hírek

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Jogerősen nyolc év fegyház-, illetve hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy magyar és egy bolgár férfit,

2020. Július 03. 05:00, péntek | Kék hírek

Rádőlt egy lányra és egy nőre egy fa Budapesten

Rádőlt két emberre egy fa csütörtök délután a főváros I. kerületében lévő Sikló utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI-vel.