Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Május 09. 10:45, hétfő | Helyi
Forrás: kisalfold.hu

Bezárták a Hotel Fagust

Bezárták a Hotel Fagust

Felszámolási eljárás alá került Sopron legfiatalabb szállodájának, a Hotel Fagusnak az üzemeltetője, a Creatív Hotel Consulting Kft. A szálloda átmenetileg be is zárt.

Nem fogad vendégeket a Hotel Fagus. Egyelőre ez az, ami teljesen biztos, bár a recepción azt ígérik az érdeklődőknek, hogy csak átmeneti, néhány napos szünetről van szó. A probléma nem technikai eredetű – teszik hozzá annak, aki kérdez –, hanem jogi.

– Én tavaly vásároltam éves wellnessbérletet, nem volt olcsó... Csütörtök este is mentem, legnagyobb meglepetésemre rendkívül udvariasan ugyan, de közölték: a szálloda zárva van – mondta el a Kisalföldnek Németh Miklós.

Korábban se volt mint rendben a hotel környékén.

Korábbi cikkünk:

http://www.infosopron.hu/hirek/olvas/permalink:viz-nelkul-maradhat-a-soproni-fagus-wellness-szalloda-2016-02-01-141803

A Hotel Fagus tavaly ünnepelte tízéves születésnapját. Építése még 2003 októberében kezdődött, 3,5 milliárd forintba került és hatvan új munkahelyet teremtett. 2005 nyarára készült el a Lőverek egyik legszebb részén, az Ojtozi fasoron. Az arborétumszerű parkban álló, hétszintes szállodában 145 szoba van, wellnessrészlegét a soproniak közül is sokan rendszeresen felkeresik.

Címkék: hotel fagus, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.