Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2011. Szeptember 03. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Bilincset kapott az üvöltöző nő

Bilincset kapott az üvöltöző nő

Meg kellett bilincselniük a rendőröknek azt a kerékpározó nőt, aki nem volt hajlandó átadni személyi igazolványát, üvöltözött és agresszíven lépett fel a járőrökkel szemben péntek délelőtt Mohácson - írta a HavariaPress.

A gyalogosok között kerékpározott egy nő péntek délelőtt, Mohácson. A szabálytalanságot észlelő rendőrök közölték vele, hogy szabálysértést követett el, amit a nő nem ismert el, ezért a járőrök feljelentést tettek ellene; felszólították, hogy adja át személyi igazolványát, de a kerékpáros nem volt hajlandó igazolni magát, így a rendőrök végül kénytelenek voltak megbilincselni és előállítani.

Az intézkedés során a szabálytalankodó nő végig agresszíven viselkedett, ellenállt, szitkozódott és üvöltött. Az ügyben ellene közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése, jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt szabálysértési eljárás indult. (pr)

Címkék: szabálytalan

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 08:13, szombat | Kék hírek

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Jogerősen nyolc év fegyház-, illetve hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy magyar és egy bolgár férfit,

2020. Július 03. 05:00, péntek | Kék hírek

Rádőlt egy lányra és egy nőre egy fa Budapesten

Rádőlt két emberre egy fa csütörtök délután a főváros I. kerületében lévő Sikló utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI-vel.

2020. Július 02. 08:46, csütörtök | Kék hírek

Egy fiatal nő balesetben életét vesztette Szolnok külterületén

Egy fiatal nő életét vesztette közúti balesetben Szolnok külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök hajnalban a police.hu honlapon.

2020. Július 02. 06:06, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött Füzesabonyban

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött szerdán Füzesabonyban - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.