Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Május 02. 14:01, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Bukott a bordélyház, elfogták a madámot - VIDEÓ

Bukott a bordélyház, elfogták a madámot - VIDEÓ

A budapesti rendőrök elfogtak egy 27 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy nőket futtatott.

A rendelkezésre álló adatok szerint N. Adrienn 2019 decemberétől kezdődően bérelte azt az V. kerületi lakást, amelyben a gyanú szerint bordélyházat üzemeltetett. A budapesti nő különböző fantázianeveken regisztrált két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon, és az V. kerületi lakásba szervezte a légyottokat. A fiatal lányok a weboldalon fehérneműben pózoltak, valamint a hirdetésben azt is feltüntették, hogy milyen szexuális szolgáltatásokat vállalnak. Amikor az ügyfelek az interneten megadott telefonszámot felhívták, azt közvetlenül N. Adrienn vette fel és szervezte meg a találkozókat.

A nyomozás adatai szerint az V. kerületi lakást N. Adrienn bérelte és annak a fenntartási költségeit is ő fizette, illetve minden prostituáltnak a szexuális szolgáltatásért kapott pénznek a felét, illetve azon felül napi 2 ezer forintot le kellett adniuk.

N. Adriennt április 30-án este 21 óra 45 perckor V. kerületi lakásán fogták el, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. N. Adrienn elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt, egy korábbi hasonló jellegű bűncselekmény elkövetése miatt.
A 27 éves nőnél kutatást tartottak a rendőrök, ahol lefoglalták azokat a mobiltelefonokat, amelyek a lányok nevéhez voltak megadva, illetve szexuális segédeszközöket is találtak a rendőrök. A kerületi nyomozók lefoglaltak még egy füzetet is, amelyben N. Adrienn pontos kimutatást vezetett a lakás költségeiről és arról is, hogy adott napon melyik prostituált mennyi pénzt keresett. A bérelt lakásban a mosókonyhában egy bőröndben a nyomozók több borítékot is találtak, amelyben a lányok „fizetései” voltak előkészítve.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága prostitúció elősegítése bűntette miatt indított eljárást a budapesti nő ellen, akit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.